Mikor nyomhatom a kuplungot? Ti hogyan/mikor szoktátok?
Az oktatóm sokszor rám szólt, hogy minek nyomom.
De én szeretek rákészűlni, hogy indulok. Pl. Zöld lett, előttem még volt 6 kocsi, de láttam, és beraktam 1-esbe.
Azt mondta: "minek? Még nem megyünk! Minek nyomod a kuplungot? Nem tesz jót neki!"
De ez annyira hihetetlen nekem! Tényleg nem tesz jót neki? Olyan ez nekem, minhta azt mondaná, hogy "ne nyomd a féket, nem tesz jót neki!" És akkor pirosnál húzzam be a kéziféket?
Meg mikor elment a vonat, és nyílik a sormpó, akkot is berakom 1-esbe de akkor is rám szóltak...
Elengedtem balra fordulásnál a szembejövőt, megálltam, és egyből tettem az 1est, és vártam olyan 5 mp-et erre is mondta az oktató, hogy minek nyomom feleslegesen...
Dugóban is mikor araszolunk, nem fogom üresbe rakosgatni 20x...
Most mi a baj azzal, ha kicsit be van nyomva a kuplung?
Még sose hallottam azt, hogy "tönkre ment a kuplung, mert sokat nyomtam..."
Szóval rosszat tesz neki, és feleslegesen nyomom is?
Más hogy szokta ezt? Mindig akkor rakják be, mikor az előttük lévő elindult? Addig üres?
A kinyomó csapágy véget mondja h nem jó neki. Ha csak néhány másodperc az belefér. Az tesz neki rosszat ha huzamosabb ideig ki van nyomva.
Igaz én szinte ugy indulok hogy amikor előttem a másodiik kocsi kezd elindulni akkor rakom sebességbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!