Miért kell lakott területen belül negyvennel szüttyögni ha mérnek?
Megyek városon belül hazafele, előttem hármas golf megy normális tempóban, elkezdenek jelezni a szembejövők hogy mérnek előttünk, erre idiótája beletapos a fékbe hatvanról és elkezd 40 el csorogni (még ő előtte is mentek többen).
Így telik a következő fél perc mire finoman villogtatok neki, hogy és mutatom az ablakon hogy 5 azaz 50 a sebességhatár, utána fogtam és kielőztem a fenébe, látnotok kellett volna az arcát, hogy rendőrök és kamera előtt 55 el kielőztem, mint aki megtért a hitéből.A kérdésem miért csinálják ezt egyre többen, hogy betojnak ha mérnek a rendőrök?
azért szöttyögnek, mert párszor már fitettek.. nem tudni hol áll a pontokkal, lehet, hogy a legközelebbi gyorhajtásnál már nem csak fizetnie kell.
...vagy tudja, látta, hogy a közelben mérnek, és nem akar fizetni..
előzött már meg úgy egy versenyző, hogy láttam a száján az anyám nemi életét.. aztán odébb már fékezett, de későn..akkor vette észre, miért is megyek ötvennel.
csak bátran előzni a szöttyögőket, azok gyáva nyulak, félnek a rendőrtől
Szegény kérdezőnek elég problémás lehet a vezetés. Valaki lelassított előtte negyvenre, ez meg akkora stresszt okozott neki, hogy képes volt idejönni és kiírni egy kérdést róla.
Persze ez valójában nem is kérdés, hanem a történet elregélése és önmaga fényezése (megtérítette a hitéből szegényt, amit inkább kitérítésnek szoktak nevezni).
Talán el kellene menned egy pszichológushoz, ha egy ilyen piti dolog ennyire megérintett, mert végül te fogsz kitérni a hitedből.
"... be kell tartani a követési távolságot, de lássuk be ez egy városon belül csúcsforgalomban nem mindig megoldható."
Ezt remélem nem gondolod komolyan. Miért ne lenne megoldható?
A kérdésre válaszolva:
Félnek a büntetéstől, de nem figyeltek és nem tudják mennyi a megengedett sebesség, ezért inkább biztosra mennek és jól lelassítanak.
Amúgy nem csinálják egyre többen. Mindig is voltak (nem rutinos) vezetők, akik bármilyen kamerát meglátva azonnal a fékbe taposnak, attól függetlenül, hogy mennyivel mennek.
Mindig is ez volt. 1990 óta vezetek, mindig negyvenre lassult a forgalom az ismert-jelzett trafiknál.
Sok rémtörténet terjedt büntetésekről 53 km/h-ért is 50-es korlátozásnál, megeszik, foschnak.
Érdekes módon a Véda oszlopoknál nem lassulnak be. Mert ott az a sztori terjed, hogy nem is működnek.
Fenét nem, csak 50-es korlátozásnál kb. 68-nál van a beriadási határa beállítva, akkora túllépésért már profitképes a büntetési bürokrácia.
"Fenét nem, csak 50-es korlátozásnál kb. 68-nál van a beriadási határa beállítva, akkora túllépésért már profitképes a büntetési bürokrácia."
Ha helyszíni bírságot osztanak akkor 53-tól van bünti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!