Csak én nem értem ezt a nagy stlacika22 rajongást?
Nem igazán értem, miért van annyira oda érte mindenki. Oké, jó videókat csinál meg értelmesebb 1-2 fokkal az átlag kamionosnál, de elég vicces, hogy közönségtalálkozók vannak meg kulcstartókat árul.
Meg hogy dicsérik csomóan, hogy mennyire értelmes. Jól megoldja a problémákat, nyilván talpaesett is, anélkül gondolom, nehezen lehet vki kamionos, de a videók alapján nem látom, hogy annyira tájékozott vagy intelligens lenne, csak kb. annyira, mint az átlag magyar.
Az is értem, hogy miért akkora dolog, hogy lefogyott – azért sokan vannak ezzel így.
pontosan, a nézői / rajongói legnagyobb részt taknyos kölykökből áll, akik meg se nézik a videóit már nyomják is rá a likeot, meg kommentelnek hogy "jó videó", az nem gáz hogy fingjuk sincs az egész kamionozásról, vagy hogy mi is történik épp :D És szerintem Lacika ezt nem veszi észre, és úgy csinálja az egészet mintha legalábbis 10 éve kamionozó 30 évesek néznék. Csak egy példa, hogy vajon mi a francot mond egy 10 éves nézőnek az, hogy levágja az m6-os fizetős szakaszt itt magyarban a fele annyiba kerülő 51-es főúton? Csak egy példát mondtam, de ezt még anyám se értené akinek 30 éve van jogsija :D
Vannak kamionosok is akik nézik, főleg fiatalok, a vén gyökerek csak köpködnek rá, nekem sokat segített a kamionos kütyükkel pl, itt-ott egy tanács, de legfőképp motiváció hogy igen, lehet másképp is csinálni. A legtöbb kamionos már utálja az egészet, unja, de máshoz nem ért mert egy inkompetens dilettáns, és ezt csinálja pedig már utálja, és akkor megy az ész osztás hogy mekkora xar... én 3 éve csinálom, még mindig szeretem, amikor besokallok felmondok, 1-2 hónapig pihenek aztán csinálom tovább, és sosem panaszkodok.
A lényeg, hogy mindenben meg kell látni a szépet, és kihasználni a lehetőségeket, és akkor szép dolog a kamionozás. Hétvégén nem bebaszni a többi tróger semmirekellővel, hanem besétálni, bebicajozni vagy berollerezni a legközelebbi városba-faluba, ott elmenni moziba, uszodába, múzeumba vagy amit akarsz... Hétközben lehet munka után mozogni is, nem kell egyből kicsapni a laptopot meg a parabolát és tespedni.
Lacika igazából ezt az oldalát próbálja megmutatni, de én is tapasztalatból mondom, hogy ez a kamionosok 5-10%a csak, a legtöbb egy tróger paraszt igénytelen semmirekellő. Ezért nem nagyon fogsz ilyet hallani.
Szerintem jó dolog, hogy tudatosan kerüli a gyerekes tartalmakat, és nem fél belemenni a szakmába. Ha mondjuk bohóckodna a kamerába, akkor én biztos nem nézném.
Bár végül is valamilyen szinten gyerekeknek szóló része a videóinak, hogy mindig hatalmas életvezetési tanácsokat akar adni (egy felnőtt kb. oda se figyel ezekre már, de a gyerekek meg csorgatják a nyálukat rá). Szóval ez valamilyen szinten mégiscsak a gyerekek kiszolgálása, de szerintem st22 alapból ilyen, a magánéletben is. Kicsit idegesítő, de kibírható.
Azt már hallottam én is több helyről, hogy nem mutatja be túl autentikusan sem a kamionozást, sem a kamionosok világát, mikrotársadalmát. Sokan állítólag emiatt nem szeretik az említett idősebbek közül. Én ezt nem tudom megítélni, mert sose kamionoztam, bár nyilván van benne valami, ha ennyien mondják. De én ezt se negatív se pozitív dolognak nem mondanám.
mint mondtam, a kamionosok nagy része tróger semmirekellő így vagy úgy... én mint kamionos pedig azt állítom, hogy igenis létezik az amit ő mutat be, de ahhoz hogy ezt valaki elérje / átérezze MAGADAT kell megváltoztatni, és nem a környezetét.
És pont ez a baj amúgy, hogy igenis sokszor mutatja be az "árnyoldalakat" csak a laikusok qrvára nem értik :D Az, hogy 1 órát kell venni arra hogy levegyenek egy palettát, ezt soha nem fogja megérteni senki miért rossz igazán, azon kívül hogy azt mondja hogy rossz, és még millió más ilyesmi.
Nem vagyok Lacika fan, értelmes de túl hosszúak a videói és nincs időm ilyeneket nézni. Vicces néhány indok amiért szidjátok, mintha csak okot keresnétek.
Saját kamion-bér kamion, nem mindegy? Egy sima sofőr is sajátnak hívja a kamiont amit csak ő vezet, holott csak a cég adja a segge alá. Pontosan tudjátok hogy hogy csinálja, van róla videó, miért kellene minden alkalommal kifejteni hogy vállalkozóként amit a saját cége bérel kamion. Ezt nyugodtan lehet sajátnak hívni.
Azt mondta hogy nem fog Angol fuvarokat csinálni, mégis csinálja. Szerintem mindenki életében volt már olyan hogy valamit másképp tervezett, de a körülmények nem úgy alakultak. Nem szeretett volna Angol fuvarokat, máshogy tervezte, de nem úgy jött össze. Ha a szükség így hozta akkor mit vártok, kuporogva bömböljön a szobájában? Mondta volna hogy nem, akkor felrúg mindent és nem dolgozik?
Nem az a legszarabb, nem láttál mindent :D
Folyamatos pótcsere (napi 5-10) + multidrop (napi 5-15). Bár minden este otthon alszom...
nálam is már rezeg a léc vele kapcsolatban. most már ott tartok, hogy inkább Kótai Zoltán videóit nézem.
Lacika egy idő után nekem egyszerűen sok: a tudálékos, szájbarágós stílusa, a közhelyes életvezetési tanácsai is fárasztóak.
a videói igényesek, de –ellentétben sokakkal –szerintem az égadta világon semmit nem lehet tőle tanulni, kivéve ha fuvaros kamionos vagy, de más témákban sztem 0.
azon meg felröhögtem, hogy valaki azt írta, az életről is sokat tanít Lacika. hogyne :D óriási bölcsességek hangzanak el: ha keveset mozogsz, elhízol + hogyan kell gyorsan közepesen egészségtelen kajákat csinálni stb. Vagy mi? Hogy légy kitartó? Sztem ezt mindenki tudja 10 éves kor felett.
Nincs ebben semmi meglepő, az átlag magyar csontig beny@l még az olyan tájékozatlan youtubereknek is, mint Czibók Laci (R.I.P.), vagy a táplálkozás témában káros tanácsokat osztogató Rulek Zoltán.
jó videókat csinál, de tényleg nagyon túlértékelt. nem akarok bunkó lenni, de a hozzászólások alapján 90%-ban elég egyszerű emberek nézik, így nem is csoda a szájbarágós stílus:
-vannak félanalfabéta kamionos nézői, akik jellemzően még fogalmazni, helyesen írni sem tudnak, és a vezetésen kívül semmihez sem értenek
-vannak nagyon fiatal nézői, akik imádva csodálják
-és vannak értelmesebb, igényesebb nézői, akiket főleg a táj érdekel, vagy hogy milyen, ha egy szűk utcából tolat ki. ők nyilván nem kamionosok, hanem teljesen mással foglalkoznak
„Meg hogy dicsérik csomóan, hogy mennyire értelmes”
az átlag kamionosnál, fuvarosnál tényleg értelmesebb, mert nagy részük egyszerű, mint a faék, de am Lacika nagyjából átlagos értelmi képességekkel rendelkezik.
ahogy vki korábban írta, nyilván pozitív, hogy Lacika nem részegedik le, meg zabál összevissza, hanem fut, biciklizik, de én semmi különlegeseket nem látok abban az emberben, csak hogy 1-2 fokkal igényesebb és értelmesebb az átlag prolinál.
14 vagyok
Annyit viszont el lehet ismerni, hogy nagyon sokan csak miatta kezdték el a kamionozást, csinálták meg a CE kategóriát. Teljesen véletlenül valóban is találkoztam egy olyan emberrel, aki miatta kezdett el kamionozni, addig el sem akartam hinni
Igényes tartalom, minden téren, ezt kell ismerni. Viszont néhány dologban elég szélsőséges. Néha eléggé tudalekos is. Ma már eléggé magas lovon ül.
Eléggé bicskanyitogato a stílusa némely témában. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!