Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Csak én nem értem ezt a nagy...

Csak én nem értem ezt a nagy stlacika22 rajongást?

Figyelt kérdés

Nem igazán értem, miért van annyira oda érte mindenki. Oké, jó videókat csinál meg értelmesebb 1-2 fokkal az átlag kamionosnál, de elég vicces, hogy közönségtalálkozók vannak meg kulcstartókat árul.

Meg hogy dicsérik csomóan, hogy mennyire értelmes. Jól megoldja a problémákat, nyilván talpaesett is, anélkül gondolom, nehezen lehet vki kamionos, de a videók alapján nem látom, hogy annyira tájékozott vagy intelligens lenne, csak kb. annyira, mint az átlag magyar.

Az is értem, hogy miért akkora dolog, hogy lefogyott – azért sokan vannak ezzel így.

#kamionos #stlacika22
2019. máj. 13. 05:49
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Még annyit a parkoló keresésről hogy, van mikor 1-2 óráig csak a gps nyomogatom, aztán minél hamarabb szeretnék oda érni hogy legyen hely.
2019. máj. 18. 11:35
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Másik kedvencem tőle, hogy előadta, hogy neki saját kamionja van (ami bér, és 10 hónap után visszaadta), és azt mondta, hogy keletre és exotikus helyekre fog vele járni. Errefel a mainstream angol fuvarokat nyomta, amit elvileg utál, és a nagy keleti sztoriból annyi lett, hogy elment beugró sofőrnek egy másik céghez. Kicsit kezd rezegni már a léc nálam vele kapcsolatban.
2019. máj. 18. 13:09
 23/43 anonim ***** válasza:
Ez így nem igaz, mert többször is említette hogy bér kamion. Azt sem mondta hogy keletre fog vele járni... Azt mondta hogy továbbra is a Transkona furvarjait fogja csinálni és így is lett.
2019. máj. 18. 14:11
 24/43 anonim ***** válasza:

"Mellesleg becsülendő , hogy honnét hová jutott önerőből."

A szülei erősen patronálták.

2019. máj. 21. 08:28
 25/43 anonim ***** válasza:
67%

ja en is emlekszem hogy mondta hogy nem lesz angolozas mert utalja, ahhoz kepest heti 1x majdnem mindig ott van :D

Meg a videoja cime is :"Scaniat veszek?" hat inkabb berles, meg ja sokszor hivatkozik ugy ra mint a sajatja mikozben soha nem lesz az ove ha csak meg nem veszi, most meg le is fogja adni szoval ennyi volt a nagy kaland :D De ennek ellenere meg mindig azt mondom hogy rendes srac

2019. máj. 25. 12:13
 26/43 anonim válasza:
100%

Szerintem egyedi és igényes tartalmat gyárt. Ami hasznos is. És itt van a hangsúly: HASZNOS. Főleg azok számára akik ebben akarnak elhelyezkedni. Olyan dolgokat hallasz tőle, amiket az oktatáson nem. És ha kikerülsz dolgozni akkor könnyebb lesz. Mellesleg azok számára is jó akik nem ebben dolgoznak, mert szórakoztató tartalommal is bír és rengeteg videója izgalmas.

Inkább ilyen tartalmakat nézek, mint olyanokat akik leülnek a gép elé és csak játszanak. Abba semmi egyedi nincs mégis több százezren nézik, pedig tök felesleges és tanulni sem tudsz belőle. Van rengeteg videós akik jók például a szertár, mégis kevesebben nézik őket és ismerik őket, mint ezeket a 10-20 éves korosztalyt akik csak játszanak és semmi olyan dologgal nem járulnak, hogy a néző tudásban is fejlődjön.

Szóval igen. st22lacikat érdemes nézni, mert tanulhatsz belőle. Még az életről is. De a 13 éves pistikétől aki minecraftozik attól nem....

2019. máj. 31. 10:45
 27/43 walk w1th mee ***** válasza:
jó dolgokat mond,de viszont többrészt ő a kamionozás szép oldalát mutatja be...valójában meg amúgy a német targoncás /utolsó portás folyton téged próbál szivatni és legszivesebben meg nyuvasztanád de sajnos nem teheted:Dés stb hasonló dolgok,én már letojom őket és csak megyek tovább. ja és ő a leg sz rbb melót végzi ami a kamionozásban létezik,olykor gyüjtőzik meg állandóan fel le rakod. És ami kritika az én részemről hogy a korábbi videóiban elmondta hogy ha belekezd a vállalkozásba akkor soha nem fog angliába menni meg keletre és magyarországra főként nem.errefel számtalan angolba átjárós videója van amiben már ő a fuvarozó,meg volt magyarországi lerakós videója is. ellentmond akkori önmagának
2019. jún. 4. 19:45
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

27-es

Így van, nekem is ez az egyik legnagyobb bajom vele, szinte heti szinten megy (ment) Angliába. És miért? Nyilván azért vállalja ezeket a fuvarokat, mert így sok kilóméter összegyűl, hiszen vállalkozóként kilóméterre fizetik. Márpedig ő elmondta hogy nem arra hajt, hogy minél több kilómétert menjen... nem a fas**t :))

2019. jún. 5. 22:26
 29/43 anonim ***** válasza:

alapvetően bírom a videóit, pedig még jogsim sincs. viszont én is sokszor túlzásnak érzem azt a rajongást, ami körülveszi.

azt a részt én is láttam, amiben arról beszélt, hogy nem fog Angliába menni. Azt mondta, elég jól beszél angolul, az egyik részben viszont hebegett-habogott, amikor megállították, és angolul szóltak hozzá.

Nem buta, de túlzásnak érzem, mikor dicsérik, hogy mennyire intelligens (vagy úgy értik, hogy más kamionoshoz képest?).

amikor vmi homoszexuális parkolónál járt, elég gusztustalan megjegyzése volt, illetve van egy olyan érzésem, hogy vmennyire szerepet is játszik a kamera előtt.

szóval ja, tartalmas videókat gyárt, de az ilyen „te vagy a példaképem, de intelligens vagy” típusú megjegyzések röhejesek.

2020. márc. 12. 14:35
 30/43 anonim ***** válasza:
De ez nem a csávó hibája. Nagyon sok kisgyerek nézi őt, és ők nyilván isteníteni fogják, és rossz értelemben rajongani. Ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni. De szerintem korrektül van kezelve, nincsen alájuk adva egyáltalán a ló stb
2020. márc. 12. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!