Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi váltja ki az emberből...

Mi váltja ki az emberből hirtelen az új dolgok utáni rajongást?

Figyelt kérdés
Soha nem volt kedvenc színem talán egy éve hogy megőrülök a kék színért. A szobám mint egy óceán lassan úgy néz ki. Kék szőnyeg kék függöny kék falmatrica,ágynemű. Ha nem dolgoznék és ráérnék a fal is rég kék lenne. Minden elmúlt egy évben vett ruhám kék. Bármi amit veszek kék kell hogy legyen pl most is fazaket és habverőt kellet vennem naná hogy kék. Most pl kék "cupcake"-t csináltam. Van erre valami magyarázat vagy jelentősége ennek az erőteljes hirtelen rajongásnak?

2017. júl. 15. 12:26
 1/2 anonim ***** válasza:
A hirtelen rajongást az újdonság varázsa, vagy a kíváncsiság okozza. Milyen lehet ez, vagy az. De, ha nem jön be, akkor lecseréli az ember valami másra. De olyan dolgokért, amik közel állnak hozzád, azért lehet rajongani akár 80 évig is. Én 3 éves korom óta bicajozok, de kipróbáltam más sportokat is 1-2 évig. Még jók is voltak, de a bringázást semmi sem tudta űberelni.
2017. júl. 15. 12:38
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
az ilyen rajongás a gyerekekre vagy az alacsony iq szintűekre jellemző
2017. júl. 15. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!