Hogyan lehet eltüntetni a rajongást? F
Figyelt kérdés
Túlzásba viszem, és eltaszítom magamtól :/
Én szeretnék vele lenni, megismerni, szeretni egymást. De ez a rajongás, ami bennem van a lányért, érte.. sok :/ Mit tegyek, hogy normális tudjak lenni vele?
2014. nov. 15. 09:56
1/8 anonim válasza:
Döbbenj rá, hogy irreális. Jó úton haladsz, különben a kérdés se létezne. Segíthet az is, ha keresed más lányok társaságát, és látni fogod, hogy nem ő az egyetlen a világon.
2/8 A kérdező kommentje:
Szóval nem a rajongással van a baj, hanem a mértékével, hogy beteges amit érzek, csinálok
2014. nov. 15. 10:00
3/8 anonim válasza:
Én nem így fogalmaznék. A rajongás baj, de nem azt kell megszüntetni, hanem a kiváltó okot. A kiváltó ok pedig, hogy túlzottan rá koncentrálsz, túl különlegesnek tartod. Ezért kell másokkal is ismerkedni.
4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy olyat tett értem *-* ami miatt megérdemli a rajongásom. Nem tud ilyet tenni velem más!
2014. nov. 15. 10:02
5/8 A kérdező kommentje:
A legkülönlegesebb *-* olyan dolgokat tettem meg miatta, amit még soha! Jó dolgokat. Túl sokat köszönhetek neki. Nem tudom felfogni, hogy ezt másképp is lehet látni. Nem tudom hogyan... keresek másokat, de nincsen most senki :/
2014. nov. 15. 10:05
6/8 anonim válasza:
Együtt vagytok/randiztok, vagy csak oda vagy érte viszonzatlanul?
7/8 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Írj privit,velem is ez van!19/f
8/8 A kérdező kommentje:
Oda vagyok érte viszonzatlanul. Eleinte találkozgattunk, egyre jobban kezdtem feloldódni vele szép lessen (nagyon nehezen ismerkedem emberekkel), de most már zaklatásnak veszi, ha többet szólok hozzá, mint egy „Szia!” :/
(Ez picit túlzás, de kettesben nem talitunk már majdnem 2 hete). Mindig minden dolgommal őt kerestem először, tudnia kellett mindenemről, és nekem is az ő dolgairól, de kevés időnk volt egymásnak, többet szerettem volna, ő meg nem, és addib basztattam, hogy most már kerülne legszívesebben :'(
2014. nov. 15. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!