Kamionok miért indexelnek gyakran jobbra, hogyha nem kanyarodnak be, és nem is állnak meg?
Figyelt kérdés
Eddig kizárólag kamionoktol és kisebb teherautóktól láttam ezt a viselkedést. Többnyire városon kívül, de azon belül is előfordult már egyszer-kétszer. Először azt hittem, hogy nem tartok elég követési távolságot és vakitja őket a fényszóróm, de rajottem, hogy nem ez az oka, mert nappal is ezt csinálják. Bosszantó mikor azt hiszem hogy meg akarnak állni, és emiatt én is feleslegesen lassítok. Talán mindig bele akad a kezük véletlenül az irányjelzőbe, vagy talán eltévedtek, és a navigációt nyomkodják közben? Miért csak a kamionok csinálják ezt?2019. febr. 19. 07:03
31/34 anonim válasza:
#30: Ez Magyarországon is így van...
Értelmezni kellene tudni a forgalmi helyzeteket, ennyi erővel a pizzafutár is mindenkinek köszön a parkoló autók mellett, amíg felviszi a pizzát.
OMG
32/34 anonim válasza:
Egyébként az a tapasztalat, hogy mindegy hogy köszönöd meg. (Elakadásjelző; jobbra-balra index)
Azért, mert a segíteni akaró kamionos, buszos...stb. érteni fogja, hogy megköszönni szándékozod. És ezt általában vissza is jelzik egy refi villantással.
33/34 anonim válasza:
Nem jön szemből semmi, ha gondolod megelőzhetsz.
34/34 anonim válasza:
Kedves kérdező! Te biztos hogy nő vagy. Férfi ilyen sötét nem lehet. Sok sikert a maximálisan lerakott jogsidhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!