Kereszteződésben a nők miért csak abba az irányba néznek el, amerre kanyarodnak?
Sajnos igaz a mondás, hogy a nők nagy többségének nem volna szabad jogsit kapni:(
Pedig én is nő vagyok, mégis ez a véleményem:(:(:(
Ebben tényleg van igazság... :)
Én nő vagyok, és hála az égnek nem szoktam magamra venni az ilyesmiket, mondjuk szerintem ez egyáltalán nem sértő :) Ilyenek vagyunk (Nőből vagyunk), és kész :)
én is nő vagyok, biciklis,de azért van jogsim is, és azt kell, hogy mondjam, fogalmam sincs. ha nagy ritkán autózok, velem nem fordul elő, hogy csak egy irányba nézzek...én a pirosnál fulladok le.
engem viszont jobban tudnak idegesíteni az agresszív férfi autósok (tolakodnak, tilosban előznek, szándékosan leszorítják a bicilkist, jól a képükbe vigyorogva - üzenem nekik, nem kell, tudom, hogy ők az erősebbek ), főleg, ha valaki rájuk tülköl, hihetetlen, hogy fel tudnak háborodni...az ember zsebében kinyílik a bicska.
En is bringas vagyok es vezetni is szoktam...ne szoritsuk a nokre a dolgot szerintem a bamba idiota az egy ember tipus altalaban marha draga kocsival megaldva...
Engem pl. azok szoktak kihozni a sodrombol akik nem neznek a tukorbe es ugy nyitjak ki a tetves kocsijuk tetves ajatajat...
Mindig arra gondolok, hogy ha hajam szala is meggorbul az idiota aki meggorbitette, fizet amig el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!