Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van bármilyen törvény arra,...

Van bármilyen törvény arra, hogy kik állhatnak a családos parkolóhelyekre?

Figyelt kérdés
Sajnos ezeket a parkolókat 90%-ban nem a jogosultak használják. Elképesztően bosszantó, hogy a gyerekkel/babával érkezők álljanak meg a parkoló túlsó felében, mert az egyedül érkező, teljesen egészséges emberek simán beállnak ezekre a helyekre.
2018. júl. 1. 07:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
78%

Ket gyerekkel is probaltad ? 2 es 3 eves. Forgalmas parkolo. Egyiknek nyitod az ajtot szall be a masik mar fut mert latott egy madarat kutyat mittudomen.

Autok jonnek mennek nyomjak a gazt..

Mig nem volt gyerekem se alltam be oda sot ha a kocsiban gyerekules van mind1 hogy csladi vagy nem nem alltam ra.

Ehhez nem kell csalados tapasztalat csak egy porszemnyi ertelem.

2018. júl. 6. 21:25
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Igen 2-vel is,mert pont annyi van ,csak nevelés kérdése ,hogy viselkedjen egy gyerek és ne kelljen 0-24 -ben szorongatni a kezét ,mert semmire nem hallgat csak rohan észnélkül.Nálunk ilyen sose volt. És nem követeltem előjogokat, meg külön parkolókat sem,hanem megoldottam mindent ahogy rajtam kívül is megoldják sok ezren, autó és jogsi nélkül is.
2018. júl. 6. 21:30
 23/23 anonim ***** válasza:
78%
sajnos nem lehet mindenki olyan tökéletes mint te és a családod..
2018. júl. 6. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!