Ez normális főúton? Ti szoktatok ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
Megyek szépen 80-al a hátsó pajti szinte bejön a aurámba, majd megelőz és előttem kb 5 méterrel fékez, mintha valamiért büntetne. Ez normális, megszokott módszer, hogy másokat így veszélybe sodorj ? Ha belemegyek háttal akkor én vagyok a hibás?2016. aug. 7. 21:23
11/30 anonim válasza:
1: minek váltasz te vissza? 30-nál is 5-ösbe nyomod vagy mi?
12/30 anonim válasza:
Velem kisteherautók, áruterítő félék szokták ugyanezt csinálni. Egy kicsit gyorsítok, hogy nőjjön a távolság de csak amíg a sebességhatárig nem érek. Ha így kezd előzni akkor vissza veszek a sebességből számítva arra is, hogy ő is visszalassít ha befejezte az előzést mert észreveszi, hogy jelentősen túllépte a megengedett sebességet.
13/30 Beviz Elek válasza:
Érdekes, velem sosem fordul elő ilyen... Természetesen nem szép így büntetni a másikat, de a nyakamat rá merném tenni hogy volt miértje.
14/30 anonim válasza:
1 vagyok. Egy utcára vizsgáztatott versenyautó. 1 tonna, 200 paci. Egyébként MG.
15/30 A kérdező kommentje:
Akkor lehet azért mert Suzukim van. Ki kéne tenni hátra egy " elnézést,hogy élek" feliratot. Nagyon zavar, hogy mindig bántanak ok nélkül. 80km/h-val megyek főúton mindig. Mert ahol megyek gyakran ott 90-es táblák után rögvest kinn van egy 60-as és az után szoktak mérni "éberék" csak leveszem a lábam akkor a gázról és 75-re csökken a sebességem, amit még nem büntetnek..
2016. aug. 8. 09:06
16/30 anonim válasza:
Én relatíve nagy sebességgel szoktam közlekedni, de ennek ellenére nem zavarom a többi közlekedőt. 200 lovas kocsit nem azért vesz az ember, hogy 80-nal ballagjon. Meg kell tanulni kezelni a lóerőket, nem kell bunkónak lenni, és akkor semmi gond nincsen.
17/30 A kérdező kommentje:
Jó ügye mindenki más. Én 2000 forintból hosszú távon 150 km-t is szépen el tudok menni, a kötelezőm 8 ezer szinte semmi baja az autónak 2 évente műszaki meg ügye olaj,szíjak,szűrők, egyebek cseréje. Ellentétbe Apuval aki száz akárhány lovas autót hajt csak 17 ezer a súlyadó ami nekem 4 ezer 5 ezer forintot eszik százon és nem 80-al megy. Nem tudom, ha megyünk valahova két autóval ő mindig 2 perccel előbb ér a aktuális célhoz.
2016. aug. 8. 11:42
18/30 anonim válasza:
A te autód erre lett kitalálva, az enyém meg másra. Az utazási idő pedig nálam szignifikánsan rövidebb, mint egy átlagsofőrnél. De a lóerőknek nyilván ára van. Pl egy szett nyárigumi közel 300ezerbe kerül...
19/30 Koplárovics Béci válasza:
"Ki kéne tenni hátra egy " elnézést,hogy élek" feliratot."
Nem üzengetni kell, hanem a forgalom ritmusában vezetni.
20/30 A kérdező kommentje:
Oké. de ha én 80-nál érzem magam biztonságba az út minősége és a időjárási okból?
Neked Béci jó mert Ford az jól stabilan megy még egy tré úton is. De egy Suzuki nem. Főleg nem gyári kerekekkel.
2016. aug. 8. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!