Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez normalis? Mas is szokta...

Ez normalis? Mas is szokta ezt csinalni?

Figyelt kérdés
Megtortenik neha, hogy itthon vagyok egesz nap, megis akarok kicsit kinezni, tehat teszek egy kis alapozot az arcomra, szemhejfesteket, szempillaspiralt... Tulzas lenne ez?
2016. aug. 7. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
Engem pont megnyugtat az , ha itthon vagyok és úgy nézek ki ahogy akarok. Kócosan , slamposan. De máshova se sminkelem magam igazán tehát szerintem túlzás.
2016. aug. 7. 12:49
 2/4 manó1235 ***** válasza:
37%
Néha rám is rám jön mikor unatkozok például hogy kicsit kisminkelem magam, de olyan is volt már hogy fél évig semmit nem raktam az arcomra, néha az alapozót is tuúlzásnak veszem már :D 22/L
2016. aug. 7. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
Ha te így érzed magad jól, akkor mniért ne, bár szerintem ha SENKIVEL nem találkozol egész nap, akkor tényleg túlzás...:D Én az a típus vagyok, aki még a tescoba se megy smink nélkül, de ha itthon vagyok, akkor én se rakok fel.
2016. aug. 7. 18:03
 4/4 Sunshinedoll ***** válasza:
48%
Az a lényeg, hogy jól érezd magad. Ha sminkkel megy, akkor úgy. Én otthonra nem szoktam sminkelni, maximum, ha ki akarok próbálni valamit, amit mostanában vettem. Nem túl bölcs dolog egyből utcára felkenni valamit elsőre, lehet, nem jól sül el :D
2016. aug. 7. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!