2015-öt írunk, hogy lehet olyan gyenge az orvostudomány, hogy nem tudnak egy normális pattanás elleni gyógyszert csinálni?
Nem gyenge csak nem ez a legfontosabb!
1-2pattanástól még tudnálak szeretni :) :XD
F/20
Gyógyszert nem tudok, de az Akneroxid gél hatásos. [link]
Itt olvashatsz róla másoktól.
egyszerű.
ne egyél
-tejterméket
-ultrazsíros
-cukros
-mű szarokat.
ennyi a titok..
Mivel a pattanások megléte több tényezőtől függ, azaz pl.: tökéletes hormonértékekkel is tele lehet valaki undorító gyulladt aknékkal, ha nem megfelelő kozmetikumokat használ, ezért LEHETETLEN például csak belső kezeléssel, =gyógyszerrel megszabadulni.
Az oknak megfelelő célzott kezeléssel viszont tökéletesen megszüntethető a probléma.
Isotretinoint próbáltad? Az általában használ. [link]
Itthon Inerta, Sotret, Isotretinoin-Teva, Roaccutan, meg ilyen neveken fut. Én is szedem, előtte semmi sem hatott, de ez bejött.
Van ellene gyógyszer már rég. Előttem írták is mi az, én is szedtem, azóta egyetlen pattanásom nincs.
De a pattanások oka lehet az egészségtelen étkezés, életmód is, akkor azon kell változtatni, az a megoldás. Pl ha 180 kiló vagy akkor az a gond nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!