Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 2015-öt írunk, hogy lehet...

2015-öt írunk, hogy lehet olyan gyenge az orvostudomány, hogy nem tudnak egy normális pattanás elleni gyógyszert csinálni?

Figyelt kérdés
ha valaki tud ilyenről, írjon
2015. márc. 10. 21:59
 1/10 |Orfeusz| ***** válasza:
A pattanás bőr alatti gyulladás, antibiotikummal lehetne kezelni de azt ilyen apróságokért nem érdemes szedni. Tehát marad a külső kezelés, nekem a legjobban egy ilyen bőrszárító antibiotikumos cucc jött be, meg az, hogy napi 4-szer megmosom az arcomat. Sokkal kevesebb van, de azért teljesen nem szűnt meg.
2015. márc. 10. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem gyenge csak nem ez a legfontosabb!

1-2pattanástól még tudnálak szeretni :) :XD

F/20

2015. márc. 10. 22:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Gyógyszert nem tudok, de az Akneroxid gél hatásos. [link]

Itt olvashatsz róla másoktól.

2015. márc. 10. 22:25
 4/10 A kérdező kommentje:
2-es én benne vagyok, ha ezt fiúnak szántad, és a 180 kilómmal is megtudnál barátkozni?
2015. márc. 10. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem-nem hawer XD Csak lányok jöhetnek :)
2015. márc. 10. 22:30
 6/10 anonim ***** válasza:

egyszerű.

ne egyél

-tejterméket

-ultrazsíros

-cukros

-mű szarokat.

ennyi a titok..

2015. márc. 10. 22:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a pattanások megléte több tényezőtől függ, azaz pl.: tökéletes hormonértékekkel is tele lehet valaki undorító gyulladt aknékkal, ha nem megfelelő kozmetikumokat használ, ezért LEHETETLEN például csak belső kezeléssel, =gyógyszerrel megszabadulni.

Az oknak megfelelő célzott kezeléssel viszont tökéletesen megszüntethető a probléma.

2015. márc. 11. 08:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Isotretinoint próbáltad? Az általában használ. [link]

Itthon Inerta, Sotret, Isotretinoin-Teva, Roaccutan, meg ilyen neveken fut. Én is szedem, előtte semmi sem hatott, de ez bejött.

2015. márc. 11. 10:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Van ellene gyógyszer már rég. Előttem írták is mi az, én is szedtem, azóta egyetlen pattanásom nincs.

De a pattanások oka lehet az egészségtelen étkezés, életmód is, akkor azon kell változtatni, az a megoldás. Pl ha 180 kiló vagy akkor az a gond nyilván.

2015. márc. 11. 13:31
 10/10 anonim ***** válasza:
van rá orvosi megoldás. a benzoil peroxidos krémek kinyírják a pattanást okozó baktériumokat. ilyen pl. az akneroxid, amit már előttem is linkeltek. és van rá gyógyszer is. de pattanásokat okozhat ételallergia, ételintolerancia, egészségtelen kaják, vagy valamilyen belső gyulladás, pl. rossz fog. ha ezek megszűnnek, a pattanások is eltűnnek.
2015. márc. 12. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!