Szem alatti karikákat hogyan és mivel lehet eltűntetni? Normális válaszokat kérek.
Alapból elegendõ víz fogyasztása az egyetlen valós és tartós megoldás, nameg az elég alvás.
Ha csak elfedni akarod, akkor valóban korrektorral javíthatsz a dolgon.
Ha genetikailag ilyen, akkor sehogy.
Nekem már kiskoromban is karikásak voltak a szemeim, most is azok, pedig eleget alszom, és egészségesen élek.
Korrektor, ennyi a maximum.
Nekem is genetika, már a gyerekorvosok is szörnyülködtek a fejemen (hozzá hófehér a bőröm).
Sok folyadék, egészséges életmód. Esetleg a korodnak megfelelő (!) szemkörnyék ápoló, golyós karikakezelő alakíthat rajta. Vannak ilyen házi praktikák, hogy cukorral összekeverni kávét és azt a sűrű pépet felvinni.
De sajnos nekem is csak a korrektor segít igazából :/
Hiányos nátriumpótlás esetén nő a vér viszkozitása(vérbesűrűsödés).
Az eredmény karikás szem.
Valójában a karikák akkor jönnek létre ha a vér nátriumszintje 140 mmol/l alá esik.
Ha ez nem elég még candidafertőzést is kapsz tőle(jellegzetes tünet ilyenkor a fehér lepedékes nyelv).
Fiziológiás tiszta só pótlással el lehet tüntetni a karikákat, nézzétek meg Tejfalussy András cikkeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!