Ki hogyan és mivel szokta eltüntetni a szem alatt keletkezett karikákat reggelente?
Nekem akkor szokott karikás lenni a szemem, amikor nem iszom elég folyadékot, vagy valamilyen vitaminhiányom van.
Egyébként én is alapozóval szoktam orvosolni, de neked nem ajánlom, mivel ahhoz még szerintem túl fiatal vagy!
Úgyis ősz van, szedj valamilyen multivitamin tablettát és figyelj oda, hogy egy nap legalább 2 liter folyadákot megigyál (nem feltétlenül egy flakon vizet, hanem mondjuk reggel iszol egy teát otthon, viszel egy fél literes üvegben a suliba, eszel egy nap 1 levest és a nap további részében iszol legalább 5 pohár vizet, elosztva).
Ha multivitamint nem szedsz esetleg, akkor legalább c-vitamint mindenképpen.
Egyébként pedig részben ilyen típus is lehetsz, bár sokat lehet javítani rajta, de ha nagyon vékony, fehér, átlátszó bőröd van, akkor mindig karikás lesz kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!