3. forgalmi vizsga bukás után van értelme folytatni?
3-szor buktam forgalomból Miskolcon.
Az oktatóm kezdő oktató volt(saját szájával monda)
Most abban gondolgodok,hogy oktatót váltok.
Személyes vizsga tapasztalatokat szivesen olvasok :)
Köszi előre is a válaszokat!
18f
Szőke vagy?
mert ha igen akkor mindent megmagyaráz :D
Ha pedig nem akkor válts oktatót :)
Milyen hibák miatt buktál?
Az, hogy az oktatód kezdő, önmagában semmit nem jelent, rutinos oktató mellett is meglehet bukni.
Mennyit vezettél a vizsgákig?
Talán nem is kellett volna még vizsgára jelentkezned, ha arra nem voltál felkészülve (de ezt én nem tudhatom)
Nem adnám fel a helyedben, de a következő vizsgára csak akkor jelentkeznék, ha valóban felkészültél rá (itt jön ismét a miért is buktál meg eddig?)
Nem,nem vagyok szőke! :D
Köszi az értelmes válaszokat! :)
A vizsgabiztossal szemben az oktató sem tud érdemben fellépni, szóvá teheti ugyan, ha nem ért vele egyet, de azzal többnyire csak annyit ér el, hogy a további vizsgákon már az oktató személye miatti ellenszenv is nehezíti a vizsgázó helyzetét - ezért inkább hallgat az oktató.
Mindez persze vizsgabiztos függő is (ismerik egymást a vizsgabiztos és az oktató), vannak rendes, segítőkész vizsgabiztosok, és vannak morcosak, szigorúak - s a vizsgán csakis a vizsgabiztos véleménye számít.
Szia. 3-szor Buktam kresszből, és forgalomból is. 12 éve vezetek nap mint nap, koccanás mentesen, kétszer büntettek eddig , egy parkolás, és egy gyorshajtás 30-30e ft. kb 300e kilóméter alatt.
Ne aggódj sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!