Következő héten lesz a forgalmi vizsgám. Nem nagyon érzem biztosra a dolgot és nagyon aggódok, mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Tegnap vezettem az oktatóval, és fel kellet valakit hívnia valami ügybe, és miközben beszélt én parkolgattam, érthetetlen okból sorozatosan lefulladt az autó ( lefulladtam) az lehet a gond, hogy nem nekem beszélt az oktató és akkor már nem is tudok figyelni? Elgondolkodtam, hogy vizsgán is ez van akkor feltehetően totál le leszek blokkolva? Mit tanácsoltok e ügyben? Egyáltalán elmemenyek így vizsgázni?2015. okt. 31. 09:09
1/2 anonim válasza:
Mindenképpen menj el vizsgázni, az elmondottak nem jelentenek semmit.
A vizsga-(bármi is legyen) az az akkori tudásodat jelzi..aludd ki magad, ez a legfontosabb. Ha megteheted, akkor figyeld a többi autóst, főleg áruházi parkolókban...sok tapasztalatot fogsz szerezni, és vidáman mész vizsgázni...
ha meglesz a jogsid, meglátod nem lesz aki fogja a kezed, beszéljen hozzád..vagy fordítva.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Sikerült a vizsgám, elég nehéz volt főleg reggeli csúcsba. Még egyszer köszönöm.
2015. nov. 2. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!