A következő vizsga (MÁJUS 20.12:30kor lessz. ) Addig még veszek 5-6órát. Miskolcon vezetek. Forgalmi vizsga?
A következő vizsga (MÁJUS 20. 12:30kor lessz.) Addig még veszek 5-6órát. Miskolcon vezetek.
LÉGYSZI írjatok tanácsokat, és írjátok le hogy aki miskolcon vezetett annak milyen volt stb.
Előre is kösszi. :) :D
Hali!
Szerintem a legfontosabb,hogy NE parázd túl az egészet! Minél jobban izgulsz, annál több hibát fogsz véteni!
Nagyon figyelj a:
-Megállni/Várakozni tilos tábláknál
-Egyirányú utcánál való kanyarodásnál( Ugyebár,ha balra folytatódik az útvonal,akkor balra tartok kanyarodás előtt!)
-Sebességkorlátozott övezetnél (Ha 30-as zóna van, akkor azt az útkereszteződés nem oldja, csak a tábla ellentettje oldja fel)
-Gyalogos-átkelőhelyeknél(Sokszor az idősek kiszámíthatatlanok)
-Mindig légy körültekintő, így nem fog becsúszni egy-egy durva fékezés.
Ha ezekre odafigyelsz, már nagy bajod nem lehet!
Egy kalappal! :)
Csak nyugodtan. Nekem oktatóm mindig azt mondta, hogy nem is érti, mi a nehéz a vezetésen. Akkor még nem adtam igazat neki, mondván hogy sok érdekes helyzet van, de most már elismerem, hogy igaza volt.
Csak tartsd be a szabályokat. Figyelj a 30-as táblára, haladj megfontoltan, de ne lassan. Városon kívül min 70-nel menj (amennyiben a szabályok mást nem mutatnak), mert azért is megbuktathatnak, ha lassan mész
Köszönöm!
Légyszi írjatok még!
Aki Miskolcon vizsgázot az is írjon már légyszi. És kinek hol hanyadjára lett meg? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!