6. sikertelen forgalmi vizsga után van értelme folytatni?
Hát ha egy oktatónál tanultál eddig akkor oktatóváltással igen. Ha több oktatód volt és egyiknél se ment, akkor szerintem ne erőltesd. Van akinek nem megy.
A hat az nagyon sok.
Szóval vagy oktatóváltás, vagy lemondás.
1. gyorsan mentem, 50 helyett 60, 30 helyett 40, túl messze álltam meg a piros lámpától
2. oktatóm azt hitte nem látom a biciklist, rohadt lassan mentem, kanyarodtam volna biciklis sáv keresztezte
3. rossz sávba soroltam be, oktatóm azt hitte át akarok menni záróvonalon és belefékezett, parkolás ferde lett
4. fékpróbát elfelejtettem
5. kamion kicsit átlógott az én sávomba is és túl közel voltam, egy kis pöc.snyi jobbkezes utcát nem vettem észre
6. gödörbe kerültem parkolásnál és nagyon erőlködni kellett, hogy ne menjek neki semminek és autót is ki tudjam szedni, padkához túl közel mentem
összesen halál ideg voltam, amikor olyan állapotban alapból nem ül autóba épeszű ember...., de hát vizsgánál muszáj.
Ha pesten vagy, keress egy nyugisabb várost ahol vizsgázhatsz.
1x én is megbuktam mert ideges voltam, és le akartam tekerni a vizsgát minnél hamarabb.Kicsit versenyben mentem. Átmentem egy záróvonalon, mert későn döntöttem, hogy merre akarok menni.
A 2. vizsgán halál nyugis voltam, mert tudtam mire számíthatok. Nem rohantam úgyis időre megy, nem huzattam ki a kocsit, kb mint egy nyugdíjjas ( a roszabbik fajtából ) :-)
Javaslat: oktató, és város váltás.
Vizsga egy nyugisabb városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!