Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 6. sikertelen forgalmi vizsga...

6. sikertelen forgalmi vizsga után van értelme folytatni?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve.
2014. júl. 11. 13:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából kikalkuláltam, hogy mennyinél járhatsz összegben, én nem hagynám ennyi pénzt után, már csak azért sem mert szőke libáknak van jogsijuk és 7-es BMW-t vezetnek, akkor pont neked ne lehetne. Csináld végig és nagy megkönnyebbülés lesz hidd.
2014. júl. 12. 13:52
 12/18 anonim ***** válasza:
47%
Amíg nem kened meg a vizsgabiztost nem is engednek át a vizsgán, ez régen is így volt, úgy tűnik most is így van.
2014. júl. 13. 01:26
 13/18 A kérdező kommentje:
Ha ordítana akkor 1. óra után keresek másik oktatót...
2014. júl. 13. 01:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Ám igen, ha nagyon biztosra akarsz menni a lefizeted a vizsgabiztost. Elég korrupt országban élünk így ezek a módszerek is beválnak.
2014. júl. 13. 13:27
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg menned kellett PÁV-ra igaz? Úgy tudom az 5. sikertelen forgalmi vizsga után küldenek.

Ha az sikerült, akkor nincs elvi akadálya annak, hogy sikerrel járhass.

Az a kérdés, mennyire tudod a vezetéstechnikát, hogy ennyire aggódsz folyamatosan? Arra gondolok menet közben kell e figyelned pl. sebességváltásra meg ilyenekre.

A vizsgabiztos-lefizetést személy szerint nem javaslom. Ha esetleg valami komolyabb tudásbeli hiányosságod van, amire egy másik oktató tudná a megoldást, akkor így megmarad egész sokáig. Aztán kezdheted a rendőrt is lefizetni, meg a tűzoltót is, aki majd kiszed a kocsidból, mentőst aki bevisz...

Legvalószínűbb, hogy nem is a vezetéssel van gondod, hanem csak simán nem bírod a vizsgadrukkot. Ezt én régen "kutyaharapást szőrivel" oldottam meg. 6. alkalom után már semmi vesztenivalód nincs, elég sok pénz lehet ebben a jogsiban, csak nyugodj meg, és akkor tudsz figyelni a táblákra-vonalakra meg a közlekedés többi résztvevőjére is.

Mindenek előtt ahogy előttem is mondták: próbálj egy másik oktatót, olyat akivel tudsz együtt autózni.

2014. júl. 13. 14:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A Taxi2-ben Émilien 28.adszorra szerezte meg a jogsit, szóval fel a fejjel!:D
2014. júl. 20. 16:01
 17/18 anonim ***** válasza:
76%

Hali...

Volt itt egy kettő röhejes komment... fogd meg fizesd le a vizsgabiztost stb stb... Nemrég tettem le a jogosítványt "igaz nehezen" de sikerült 4ére tettem le. Nehéz azt mondani, hogy ne izgulj, ne idegeskedj, de én is ezt tettem folyamatosan :D 1. sárgán átmentem, vb szerint piros volt... 2. záróvonal... 3. teljesen ki volt a faszom és aztse tudtam mit csinálok.. feladat helyet mást csináltam stb stb... 4ére leszarva mentem oda lesz ami lesz alapon és noooocsak sikerült, vezettem nyugisan hallgattam hova merre kell menni, és mentem arra. Mindig mozgasd a fejed!! Ha zebrához érsz állj meg, ha melletted van biciklisáv NE TÜKÖRBŐL HANEM FORDULJ MEG ÉS ÚGY NÉZD MEG HOGY JÖN E VALAMI... én is baromságnak tartottam, de 4ére már úgy csináltam (azelőtt meg tükörből, de ők úgy gondolták hogy én onnan nem látom...:D) vonatsíneken lassan, körbetekintve pedig baromság... sok gyökérségre oda kell figyelni vizsgán de csak a vizsgán, amikor már élesben vezetsz akkor ezek elhanyagolható dolgok... (nem kell hátrafordulnod hátranézésnél, hanem tükörbe kényelmesen belenézel.. satöbbi.) Ha az oktatód utal arra, hogy fizess akkor tuti hogy lefog jönni hogy fizetned kell különben megint megbuksz. Sok sikert kívánok, kérdésed van írj nyugodtan. Ui.: az amikor sok baszakodás után végre megszerzed, felbecsülhetetlen érzés:D

Üdv

Egy fiatal friss jogosítványos srác:D

2014. júl. 28. 17:09
 18/18 anonim válasza:
mi lett veled meg lett a jogsid? en is sajnos most megyek 3.ra
2015. márc. 10. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!