Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lányok tudnátok segíteni...

Lányok tudnátok segíteni nekem ebben a problémámban?

Figyelt kérdés

Ti mennyi idő alatt és hogy tanultatok meg vezetni magassarkúban ??? Már jó ideje van jogosítványom de ritkán vezetek de azt is csak sportcipőben vagy laposban csináltam . De a múltkor bulizni mentünk a barátnőimmel és feláldoztam magam én voltam a sofőr . Igen ám de azért nem sportcipőbe megyek bulizni :) Magassarkúba mentem , ez volt a legeslegelső alkalom hogy magassarkúban ültem a kocsiba a vezetőülésre . Már az első pedálbenyomásnál éreztem hogy nem a legjobb legegyszerűbb dolog ami vár rám , de úgy voltam vele hogy ha másnak megy akkor nekem is . Hát nem így lett :( . Én valahogy nem tudtam pontosan a pedálokat nyomni benne ( pedig ezt a kocsit vezettem mindig ) , valahogy nem éreztem vagy hogy mondjam , vagy durván nagy gázzal tudtam csak indulni , vagy lefulladtam . és a sarok ..... az aztán rengetegszer elakadt ... Nem bírtam vezetni a magassarkúban , le kellett vennem a cipőt és mezítláb ( vagyis harisnyában ) vezettem . A lányok akikkel mentem csodálkoztak - ők nem tudnak vezetni - hogy mit csinálok hogy vezetek . Mondtam nekik hogy egyszerűen nem tudom vezetni a kocsit magassarkúban .

Igaz hogy a magassarkú egy 12 centis volt , lehet hogy ez is volt a baj nem tudom .

Lányok ti is voltatok már ilyen helyzetben ( magassarkúba nem bírtál vezetni ) ??? Vagy ti hogy tanultatok meg mennyi idő alatt magassarkúban vezetni ?

Tudom hogy hülyeség de kerestem a neten is orvoslást erre a dologra de konkrétumot nem találtam .

Mondjatok valamit légyszi , de csak komoly választ adjatok .

Írhatsz privibe is " segítség " címmel .

Köszönöm .

2014. okt. 5. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha tudod előre,hogy vezetsz,akkor érdemes váltócipőt tartani az autóban.De amúgy meg ez is megszokás kérdésee
2014. okt. 5. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem akkora sarkúban nem is lehet vezetni, de hát most nagyon rossz volt harisnyában?

A bulit hogy szoktad abban a cipőben bírni? Ha nem kocsival vagy abban sétálsz haza?

2014. okt. 5. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Majd a bíróságon magyarázd, hogy hova akadt be a sarkad mielőtt leléptek eléd a zebrán... HORDJÁL VÁLTÓCIPŐT CSEZDMEG! Nem játék.
2014. okt. 5. 17:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Így van.

Én is mindig bedobok egy kényelmes cipőt ilyenkor.

Vagy talán nem férne el???

2014. okt. 5. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!