Lányok! Mezitláb autót vezetett már valaki?
Nem. És nem is szeretnék.
Csak lapos talpú, lapos sarkúban vezetek, akár szandál, cipő, csizma.
A többiben nem érzem rendesen a pedálokat, és nem mozog megfelelően a lábam, pl. beakad a magas sarok.
Nagyon ritkán vezetek mezitláb, nem szeretek ugy menni, nem érzem rendesen a pedált és kemény is, nem kényelmes. Van 'vezetős' cipőm a kocsiba rászánok 1-1percet arra, hogy átvegyem. Amikor nagy ritkán cipő nélkül vezetek az azért van mert nincs a masik vmiért a kocsiba es pl tűsarkuban indulok utnak, abba se tudok biztonságosan vezetni. Télen marad a csizma, mert azok mind lapos talpuak. Párom néha szokott mezitláb vezetni, de engem nem baxogat hogy mibe vezetek vagy mibe nem. De inkább mezitláb vezetek mint magassarkuban vagy papucsban. :)
24N
A gyengeelméjű "barátod" fejébe próbáld beleverni, hogy A VEZETÉS NEM JÁTÉK!!!
Egy rossz vagy gyenge fékezés, és valaki meghalhat!!!
ugyan nem vagyok lány, de ha a nagy melegben strandpapucsban vagyok, akkor simán vezetek így
sokkal biztonságosabb, mint egy csúszkáló papucs
Szintén nem vagyok lány, de lehet mezítláb is autót vezetni. Nekem időnként sportsérülés miatt feldagad a lábfejem, ilyenkor nem fér bele a cipőbe. A papucsba is csak részben, annyira, hogy ne a csupasz talpamon csoszogjak el az autóig.
Mezítláb máshogy kell nyomni a pedálokat, mert máshogy kell ráhelyezned a lábfejed. Szokatlan, de nem veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!