Szabad mezítláb félmeztelenül vezetni vagy büntetnek érte? Ti hogy vagytok vele?
Nemtom mit mond a szabály, de én egyiket sem tenném, ugyanis balesetveszélyes, illetve elvonja a figyelmedet a vezetéstől.
Vezetni kényelmes lapos talpú cipőben kell. Nekem pl. külön van vezetős cipőm, amiben sokkal jobban érzem a pedálokat, és cask abban szeretek vezetni. Ha más cipő van rajtam, olyan mintha másik autóban is ülnék (viccen kívül). Meztelen felsőtest meg azért nem jó mert
a: beleizzadsz az ülésbe
b: dörzsöl és vág az őv
c: hülyén néz ki :)
„Attól függ, hogy lány vagy, vagy fiú!!!”
Én is így tudom, de így a logikus is.
Én vezettem már mezítláb, amikor beleléptem a macskasz_rba, nem akartam, hogy még a pedálokat is takarítani kelljen, ezért levettem a cipőt, zokniba vezetni megint hülyén néz ki, úgyhogy ...
Mégis hazaértem. Mégse lett semmi bajom, se másnak.
Szerintem a KRESZ-ben nincs erre előírás.
Nincs rá tiltás - tehát szabad.
Én nyaranta rendszeresen vezetek mezítláb.
A meztelen felsőtest szerintem is marhaság mert bőrülésbe beleragadsz,szövetet meg összeizzadsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!