Csajok, lányok akik vezetnek magassarkúban, igaz-e hogy van olyan magassarkú amiben nem lehet vezetni?
Igaz-e hogy ha tudsz bármilyen magassarkú cipőben ,szandálban vezetni ,akkor sem biztos hogy tudsz vezetni magassarkú papucsban?
Én vezetek magassarkú cipőkbe, nincs is semmi probléma ,bár a kezdetekkor volt hogy levettem és mezítláb vezettem ,de elég hamar megtanultam . Néhány kép ,hasonlóak vannak nekem amibe vezetek
[link] [link] [link] de lehet hogy az ilyen nyári magassarkú papucsokban sehogy sem fogok tudok vezetni ? [link] [link] [link]
Tényleg így van vagy hülyeség ez a feltevés?
Saját tapasztalat esetleg?
Tavaly ősz óta vezetek és akkor már próbálgattam a magassarkúban való vezetést, most már jól megy nincs vele gond,de lehet hogy a magassarkú papucs kifog rajtam?
Valamit írjatok erről.
Privátba is írhatunk oda-vissza.
Köszi. 21/L
Szerintem is felelőtlenség. Tegyél az autóba egy plusz cipőt, ami vezetésre alkalmas. Nem értem miért kell ezzel kísérletezni.
L/23
Én másfelől közelítem meg a problémát.
Vezess magassarkúba nyugodtan ha nem érdekel mások élete.
De ha lecsúszik a pedálról a lábad és belém jössz garantáltan áttaposok rajtad 70 tonnával ,mert ha akarnék se tudnék megállni. Szóval nem csak másokat veszélyeztetsz de még magadat is. Az a vicces a világban hogy a balesetek 90%a mindíg piszlicsáré kis dolgokból történik. egy sportcipő nem költség szerintem azért hogy normálisan le tudd nyomni a pedált ráadásul nem csúszik le olyan könnyen a pedálról a lábad. Vezetni olyan szerintem magassarkúba mintha öltönybe menne valaki úszómesternek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!