Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magassarkúban bulizós csajok,...

Magassarkúban bulizós csajok, le szoktátok venni a cipőtöket?

Figyelt kérdés
Ha magassarkúban mész bulizni (vagy máshova) le szoktad venni a végére a cipődet? Hol szoktál utána így járkálni? Milyen kalandjaid voltak ezzel?
2012. márc. 17. 11:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
8%
én még ilyenröl nem hallottam.sehol nem veszem le,nem vagyok paraszt h mezitlab jarkaljak
2012. márc. 17. 11:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam bulizni menni nagyon magas sarkúba maximum 3-4 centisbe azt meg bírom. Egyszer volt egy komoly buli oda a 8-10 centis cipőmet vettem fel, hát eléggé fájt benne a lábam mert sokat kellett gyalogolni, de mivel nyár volt és hajnalba meleg volt hazafelé így mezítláb járkáltam. Egyébként volt még egy ugyanilyen buli ott elmentem táncolni de levettem a magassarkúmat és akkor ugye balszerencsémre ellopták. És akkor attól paráztam hogy mezítláb kell buszoznom. De egy helyi srác azért képes volt hazamenni a buliról hogy nekem hozzon egy normális cipőt hogy hazatudjak menni. Kicsit égő volt egybe ruhához tornacipőt venni de hát valahogy haza kellett mennem.
2012. márc. 17. 11:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem járok túl magas sarkúban bulizni, maximum 7-8 centisben, és olyanban, ami a bokámat is fogja, mert az hamar megfájdul nekem. Hazafelé meg általában busszal/taxival megyek, nem kell sokat sétálnom, de volt már arra példa, hogy vittem magammal egy balerinacipőt. Egy táskába leadtam a ruhatárban, semmi baja nem volt, és hazafelé pedig azt vettem át, és abban gyalogoltam :)
2012. márc. 17. 11:56
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
én mindig magassarkúba megyek, olyan 9-11 centibe, de végig szoktam bírni a bulit. én tánc után nem tudok menni benne! teszem azt a buszmegig, vagy valameddig. én vettem egy összecsavarható vékony fekete balettcipőt, kb akkora helyen elfér mint egy csomag papírzsepi. azt mindig viszem magammal,és ha már nem bírom tovább,akkor magassarkú zacskóba, topánka a lábra :)
2012. márc. 17. 14:29
 5/11 anonim ***** válasza:
jujj, hol lehet venni ilyen összecsavarható cipellőt? amúgy én jó nagy paraszt vagyok akkor, ha mezitláb járkálni gáz.
2012. márc. 17. 14:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát elég gáz,de sok paraszt megcsinálja.Minek jártok magassarkúban ha csak szenvedtek vele?Ennyire ciki kényelmes cipőt venni?
2012. márc. 18. 12:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Milyen buli utáni mezítlábazós kalandjaitok vannak? :)
2012. márc. 18. 13:06
 8/11 anonim ***** válasza:
88%

nekem nem volt pénzem, ezért anyámét vettem fel, aminek sarka van. kötelező buli volt, amúgy sosem bulizok magassarkuban. aztán meg hazafele mikor éjjel már csak a parkon vonagllottam keresztül, inkább kibújtam belőle.

de igen, CIKI;D tudod van olyan, mikor megveszel egy szuper cipőt, amit kényelmesnek érzel, majd a buli végére töri fel a lábad, lesznek hólyagocskáid, dudorok, meg minden fincsi dolog. én meg azt nézem le aki szerint paraszt dolog mezitláb sétálni. engem imád olyankor a barátom :P szerinte nagyon vonzó. a te véleményed meg pont nem érdekel. te paraszt.

2012. márc. 18. 13:09
 9/11 anonim válasza:

Egy buli után én lettem a sofőr , erre nem készültem. Sosem volt még rajtam magassarkú amikor vezettem ,nem is tudtam benne . Eléggé kínos volt a helyzet ,mert csomószor lefullasztottam a kocsit vagy óriási gázzal indultam . Egyszerűen nem éreztem benne rendesen a pedálokat. Sőt néhányszor a sarka beakadt és egyszerűen félrecsúszott ,lecsúszott a lábamról. Még jó hogy sötét volt és a többiek be voltak csípve egy kicsit és lefoglalták egymást ,én meg óvatosan kibújtam a magassarkúból és mezítláb vezettem.

Íme egy kép ami hasonló mint az enyém.

[link]

Kíváncsi lennék hogy van-e aki tud vagy szerinte tudna vezetni ilyenbe?

üdv.

2012. márc. 30. 15:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem,senki nem tudna.Olyan sincs szerintem aki ilyen cipőt felvenne.Nem a mezítlábas járkálással van a gáz,hanem hogy szenvedtek magassarkúban.
2012. márc. 30. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!