Miért mennek buliba a csajok magassarkúban?
Én magassarkúban megyek szórakozni, mert az illik a ruhámhoz, meg hagy legyek már úgy kiöltözve ahogy én szeretnék.
Jah és tudok benne sétálni meg táncolni is.
- persze van aki nem.
Illetve igen, előfordult már hogy annyira fájt a lábam hogy levettem és úgy táncoltam tovább és egyáltalán nem érdekelt hogy ki mit gondolt - aznap mindenhova magassarkúban mentem szóval nem csoda hogy olyan sok időt nem bírt a lábam és nem gondoltam váltócipőre.
Egyébként mi ebben a feltűnési viszketegség?
Engem egyáltalán nem érdekel hogy te/ti mit gondolsz/tok, azért megyek magassarkúban mert ahhoz van kedvem és nem neked akarok tetszeni.
Feltűnőségi viszketegség szerintem inkább az aki egy szál bugyiban rázza magát a nép előtt, vagy szanaszétlöveti a fejét piercinggel. Az hogy magassarkúban megy bulizni és leveszi ha fáj a lába annak semmi köze a feltűnőségi viszketegséghez egyébként de lehet cáfolni ész érvekkel, nem szitkozódva, normális keretek között.
Azt hiszem ez elég kimerítő válasz volt a kérdésedre egy olyan lánytól aki magassarkúban jár bulizni...
21/L
Egyetértek az előzővel.Én is mindig magassarkúban megyek bulizni,mert úgy érzem magam a legcsinosabbnak.És igen előfordult már , hogy mezitláb táncoltam.Jó móka volt és nem igazán érdekel más véleménye. Én akárhol jól tudom magam érezni és nem félek önmagamat adni.Egy nuliban meg legyen már jobb dolgod,mint a többi lányt "cikizni", akik jól merik magukat érezni..
18/L
Ez hülyeség
Ha fárad a lábuk akkor miért ne vegyék le? Megnézném h táncolsz magassarkúban..
Nem szánalmas. Miért lenne feltűnési viszketegségük, mert csinosak akarnak lenni? nemhiszem. Lehet h kényelmesebb lenne egy kisebb sarkú, de NAÉS??? Abban nem olyan csinosak. Szerintem az a szánalmas h ezt gondolod már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!