Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért mennek buliba a csajok...

Miért mennek buliba a csajok magassarkúban?

Figyelt kérdés
Ha se menni,se táncolni nem tudnak benne.Tegnap is egy csomóan levették és úgy táncoltak (elég szánalmas).Ennyire feltűnési viszketegségük van ?
2012. márc. 16. 22:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%
A férfiak miatt van, ennyire egyszerű. Nekik akarnak tetszeni, őket akarják elcsábítani.
2012. márc. 17. 12:36
 12/25 anonim ***** válasza:
72%
Hogy védjem kicsit a kérdezőt leginkább azokról van szó aki szinte próba nélkül megveszi a 20cm-es cipőt, holott előtte nem volt olyan neki, és egyből felveszi buliba, ahol se menni, se táncolni nem tud benne. Ez igaz... és lehet magassarkút felvenni, én is imádom, de ha tudom hogy hosszú az éjszaka és nem bírom akkor készülök B tervvel... és hülyeség, magassarkú nélkül is lehet valaki igenis csinos ;)
2012. márc. 17. 14:56
 13/25 A kérdező kommentje:
Kösz utolsó,ez így van.
2012. márc. 17. 17:47
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

Látott már itt valaki 20cm-es cipőt?:)

Azért nem kell elszállni 10-12nél egy platform se magasabb..Tudom,mert nekem is van.

2012. márc. 17. 18:36
 15/25 anonim ***** válasza:
87%
Ez a csábításos dolog meg maga a vicc.Mit nem lehet azon megérteni,hogy vki szereti a magassarkúkat? Szóval akinek barátja van és magassarkút vesz fel, annak már rögtön a megcsalás jár a fejében? Egyre érdekesebb dolgokat olvasok itt.
2012. márc. 17. 18:38
 16/25 anonim ***** válasza:
38%

Egy volt bnőm mostanában mindig magassarkúba járt, kb egész este mindig csak beszélgetett meg ült, mert táncolni se bírt benne csak menni. Azelőtt mindig kb végigtáncoltuk az estét.

Lány létemre nem értem a magassarkúsakat. Én bulizni megyek buliba nem azért hogy egész este üljek vagy úgy menjek haza reggel mint akinek bokatörése van.

2012. márc. 17. 20:40
 17/25 anonim ***** válasza:
Azért mert van néhány egy két kirívó eset,ne vegyetek már mindenkit 1 lap alá.Ez 100ból 1 eset.De hiába beszélek,itt mindenki tökéletesnek hiszi magát ;)
2012. márc. 17. 20:50
 18/25 anonim ***** válasza:
82%
De irigy valaki!Különben nem foglalkoznál ennyire ezzel a témával.
2012. márc. 18. 07:49
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért vagyok irigy,simán csak idegesít.
2012. márc. 18. 12:37
 20/25 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Én azért szoktam magassarkúban menni,mert máskor úgysem veszem/vehetem fel és ad egy kis önbizalmat is,nőiesebbnek,vonzóbbnak érzem magam egy szép magassarkúban. Ha illik a ruhámhoz akkor kifejezetten javít az összképen..:D Persze lehet,hogy ez csak az én hülyeségem:) Mindenesetre azt elég furának tartom,hogy valaki nem tud menni/táncolni benne. Akkor minek vette meg? A legdurvább magassarkúm egy 8 centis bokacsizma(nem tűsarkú),ami hihetetlenül kényelmes,nagyon szeretem! Általában azt szoktam felvenni. Persze előfordult már velem is,hogy a nap végére fájt a lábam és átvettem egy lapos cipőt.Nem éreztem cikinek vagy szánalmasnak és nem szóltak le érte:D

Abban egyetértek veled,hogy hülyeség csak "divatból" 15 centis tűsarkúban menni bulizni ami nem kényelmes,nem lehet benne táncolni. És az is igaz,hogy lehet valaki csinos,nőies magassarkú nélkül is ,de akkor olyan ruhát kell felvenni ami stílusban illik a cipőhöz.

2012. márc. 18. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!