Lányok, nektek is fáj a magassarkúban a lábatok?
Tegnap vettem egy olyan 7-8 centis sarkú cipőt. Ilyesmit: [link] . Tegnap kb. 1-1,5 órát sétáltam benne és eléggé fájt a lábam ezeken a pontokon.
[link] . A sarkamnál kevésbé fájt mint a lábfejem első harmadában. Ha veszek valami puha betétet a cipőbe, attól jobb lesz? Másnak is fáj a lába ezektől a cipőktől? Amúgy nemrég tértem át a magassarkú cipőkre, bennük sokkal nőiesebbnek érzem magam. Köszi a válaszokat.
20L
lehet azért fáj, mert még nincs hozzászokva a lábad a magassarkúhoz. eleinte nekem is megfájdult a lábam tőle.
egyébként a talpbetét is segíthet, de én azt nem próbáltam.
szia!
én sosem tudtam megszokni,minden magassarkúban fáj sajnos a lábam...szandálban is cipőben is ami magassarkú(3-4centitől felfele)...(de azért én is hordom :D ,hiába vettem sokféle talpbetétet is beléjük nem ért semmit)
a telitalpú az egyetlen,ami magas és nem fáj benne!
Szerintem nem lesz jobb tőle, max egy picikét.:)
Én egy idő után megszoktam a magassarkút, már nem fáj benne a lábam, de kellett hozzá 3 év.:)
Először nekem is fájt, hozzá lehet szokni.
Mondjuk most is megfájdul, de olyan 5 óra intenzív rohangálás után, de akkor mindegy, hogy 5 centis vagy 8 centis.
Ne add fel, az ilyen vékony sarkúakat pedig nem is szeretem hétköznapokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!