Lányok, nők! Ti mennyit tudtok sétálni magassarkúban?
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy mennyit tudtok folyamatosan sétálni egy kb 7 cm-es magassarkúban? Fáj utána a lábatok, vagy valami?
Előre is köszi a válaszokat!
Hát maximum fél órát, és eléggé fáj benne a lábam, ha egész nap rohangálni kell benne.
A legnagyobb bajom mégis általában azzal van, hogy a járda meg az út tiszta ragya, göröngy, és ha rálépek a sarkával, akkor kibillen a bokám.
Ilyen sz.r utakon kb. annak is örülök, ha a busztól a bejáratig eljutok, meg vissza.
:(
Legtöbbször, ami lapos talpúban jó járdának tűnik, egy hét centis magassarkúban már legyőzhetetlen akadály.
Anyumnak kb az összes magassarkúja 8-10 cm között van.
40 éves , gimis kora óta hord magassarkút . Nagyon szépen megy benne ,és szinte mindig abba van ,szóval reggel munkába menet+haza+bevásárlás+még amit a munkahelyén kell mennie,szerintem kb így a 8 óráját biztos magassarkúba tölti (mert ugye munkahely) Nem fáj neki a lába egyáltalán.
Szóval ,ha anyukámat nézzük , folyamatosan megy magassarkúba,és nem fáj a lába.
Akármennyit.Reggeltől estig,suliban,városban mászkálás,vonatozás,bulizás stb.. szinte mindig abban vagyok.Hazudnék ha azt mondanám h nm fáj a lábam,de megbirkózom vele,mert szretek magas lenni.És ezek kb 10 cmes magassarkúk.
18/L
Hát, hogy ne nézzek ki nagyon idétlenül, úgy kb. 10 métert. Ha ennél többet kellene, roppant mulatságos látványt nyújtanék, és kb. pár perc után megőrülnék sztem a fájdalomtól.
Hálát adok a jóistennek, hogy a magasságom miatt senki nem várja el tőlem a magassarkút...
SAjnos mivel én mindig csökött voltam (165cm) mindig hordtam a magassarkúkat. Szerencsére amikor tini voltam ezek a vastag sarkak voltak divatban kb. 7 cm sarokkal, azzal még elment, simán császkáltam egész nap.
Persze évek alatt csontkinövésem lett az alacsonyságom miatt :(((
Sajnos mostanában már a gondolattól is rosszul vagyok ha meglátok egy tűsarkút, mivel már fájna benne a lábam.
Így lapos csizmába járok, nyáron 4 centis sarkú papucsban...na azok kényelmesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!