Normafa környékén lehet-e magassarkúban sétálni?
Figyelt kérdés
Randira készülök :) szóval szeretnék jól kinézni, és amúgy is mindig magassarkúban járok, de nem tudom, milyen a Normafánál egy séta. Földes út még nem gond, de ha nagyon egyenetlen, akkor más cipőt kell kinéznem. Mire számítsak?2010. jún. 16. 16:47
1/7 anonim válasza:
inkább vegyél zártabb cipőt,mert esett az eső,eléggé sáros lehet.de persze valahol van betonút is.szerintem biztonságosabb lenne egy cipő
2/7 anonim válasza:
Valószínüleg tiszta sár minden az eső után, én tuti nem mennék papucsban.
3/7 A kérdező kommentje:
Bocs, nem is írtam azt, hogy papucsban mennék. :) Az időt azért látom, szóval rendes, zárt magassarkú CIPŐre gondolok. Csak a sarok miatt kérdezem, hogy milyen az út. Gyakorlott magassarkús vagyok, szóval egy kis sár még nem akadály. :)
2010. jún. 16. 17:04
4/7 anonim válasza:
Bocsi, benéztem, összeolvastam egy papucsos témával..
5/7 anonim válasza:
ne menj magassarkúba mert kitöröd a bokádat. a kitaposott ösvény is tök hepe-hupás, ha meg padra akartok leülni akkor nagy valószínűséggel a füvön is át kell gázolnotok ott meg még rosszabb a helyzet.
6/7 anonim válasza:
szerintem se menj magassarkúban, mert lehet hogy csak szerencsétlenkedni vagy ügyetlenkedni fogsz, az meg nem kelt jó benyomást.
biztos, hogy a Normafához mentek sétálni?
7/7 anonim válasza:
Menj gumicsizmába,holnapra is esőt mondd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!