Lányok, ti hány éves korotokban tettétek le a B kategóriás jogosítvány, ha még nem szereztétek meg, akkor mikorra tervezitek?
Én 18 évesen raktam le. Igazából nem önszántamból hanem apám nyúzására, mert én vagyok az egyetlen gyermeke és kellett már neki egy sofőr mert már unta a vezetést :)
A tanfolyam díját ő fizette mondta hogy 140 ezer forintja van rá így addig elmehetek ha plusz órákat vennék vagy ha pótvizsgára fognának. De szerencsére mindenből átmentem elsőre, egyedül egyszer vettem 2 plusz órát forgalmi vizsga előtt, azzal együtt került 123 ezrembe Aztán az ügyintézés. Maradt is valamennyi pénzem belőle, de örültem is mert lett jogsim és megkaptam apám autóját is amit bármikor használhattam, cserébe csak annyit kért hogy ha a munkáján kívül kell valamerre mennie akkor én vigyem el kivéve ha nincs más dolgom.
Most 23 éves vagyok és örültem hogy akkor letudtam ezt mert én nem terveztem olyan sürgősnek, és most jött jól a jogsim mert olyan munkát kaptam ahol többnyire házhoz kell menjek, és oda elengedhetetlen a B kategóriás jogosítvány. Természetesen céges autóval megyek.
37 éves vagyok, nekem még nincs, ha valami oknál fogva nagyon, nagyon kellene, akkor tenném le, de nem vonz.
Motorra van jogsim pár éve :)
Gratulálok, hogy elsőre sikerült nektek!
Sajnos egyre többet buknak meg forgalmi vizsgán mostanában :(
Motorra van, B kategóriára nincs. Előbbire saját pénz + szülői kipótlás.
B kategóriát nem tervezek, remélhetőleg nem kényszerít rá az élet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!