Kisvárosban sétáért büntetés?
Kedves Kérdező !
Kérdésedre válaszolva:igen jogos a büntetés....Elmondom miért.....
Úgy egy hete,reggel korán indultam munkába,sötét volt ,és az eső is esett.Az út szélén sétált esőkabátban ,kapucnival egy hölgy. Elcsaptam... CSAK AZÉRT MERT LUSTA VOLT A ROHADT JÁRDÁN MENNI... láttam ahogy sétál,az úton mikor mögéértem egyszercsak rájött ,hogy a másik oldalba szeretne átmenni a buszmegállóba,viszont mivel kapucni volt rajta,és lusta volt megfordulni,vagy levenni a kapucnit ,hogy jön-e valami ... A többit gondolom sejtitek... Mivel nem mentem gyorsan megúszta egy orrtöréssel,és azzal hogy a fényszóróból egy darab a combjába ment... Lassan 1 millát vezettem balesetmentesen...Kedves kérdező:Vajon mi történt volna ha a kocsi alá esik és meghal ????
Vajon mi lett volna ha akkor megyek 70-el???Tegye a kezére a szivét aki nem ment még városba 70-el,tök egyenes úton. Engem meg egy életen át kinozzon a lelkiismeret egy lusta gyalogos miatt ?? Igen ,Büntessenek csak meg !!!Inkább tanulj ebből,mint amiből a hölgy..Egyébként természetesen a gyalogos volt a hibás az eljárás során.Korrektül elmondta ,hogy figyelmetlen volt és nem vett észre.Mondjuk ettől függetlenül is őt hozták ki a rendőrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!