Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 90km/H táblánál 88km/h. Büntetés?

90km/H táblánál 88km/h. Büntetés?

Figyelt kérdés

Júniusban történt, párom kamionnal ment Pestre,és lefényképezték,h a 90-es táblánál 88km/h-val ment. Állítólag ott 70km/h megengedett sebességű tábla volt. Képeket is kaptunk hozzá,de a 70-es tábláról sehol nincs kép, csak a 90-esről. Erre októberben kaptunk egy idézést. Ezt akkor tudtuk meg. A rendőrségen sem értették ezt az egészet.

Na ma kijött egy büntetés. 20.000ft. Fellebbezni szeretnénk. Szerintetek ilyenkor most mi van? Akárkit kérdeztünk még október-november környékné,senki nem értette. Két hét múlva szülök, nagyon nem hiányzik ez a kínlódás...

2014. jan. 6. 19:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%

Ha a férjed kamionozik, akkor nagyon gyorsan keressen más állást. Mások a sebességhatárok kamionra. A tábla nem számít annyira. Lakotton 50, azon kívül 70, pálya 80, persze mmagyarországon, de külföldön is csak pályán van eltérés néhány országban.

fizessétek be, ne fellebbezzetek még nagyobb összeg nem lesz. a jogsit meg a kukába, mint már mondtam.

2014. jan. 6. 19:13
 2/22 anonim ***** válasza:

Ja meg olyanokról hallott már hogy vezetési idő, vagy esetleg AETR?

[link]

Egyébként jó olvasást.

2014. jan. 6. 19:16
 3/22 A kérdező kommentje:

Akkor miért nem értették a rendőrségen sem???

Érdekes módon világ életében 90km/h van ment lakott területen kívül(ahol persze nem volt más korlátozás)több éven keresztül. Sosem volt belőle gond. Nem egy kamerával ment már szembe 90-nel és sosem jött büntetés...

Megkérdeztünk több rendőrt is, senki nem érti. Meg ez,h júniusban történt, és januárban jön bünetés?????

2014. jan. 6. 19:21
 4/22 A kérdező kommentje:
Igen,képzeld második eddig sosem volt semmi probléma a több év alatt. De jó,hagyjuk is. Köszönöm az eddigi segítséget.
2014. jan. 6. 19:22
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Amikor feljövök erre az oldalra, mindig rácsodálkozok, hogy mennyire ostoba emberek élnek közöttünk...
2014. jan. 6. 19:26
 6/22 anonim ***** válasza:
68%
Mit nem értetek? 25%-kal átlépte a megengedett sebességhatárt. Szerintem 20 ezer forintnak örüljetek, én csodálkozok, hogy csak ennyi. A KRESZ-t meg nézze át.
2014. jan. 6. 19:28
 7/22 A kérdező kommentje:

Hát erre én is képzeld.. egyedül vagyok itthon,én honnan a fenéből tudhatnám,h mennyivel hol kell menni kamionnal??? Megkaptam a választ az elsőtől. továbbítom a drága férjecskémnek, h már pedig ő a hunyó... én gondoltam a fellebezésre, nem pedig ő.

Mindjárt hívom,is mert most is úton van. Köszönöm a segítséget!

2014. jan. 6. 19:30
 8/22 anonim ***** válasza:
75%
Kamionnal jó hogy megbüntették, ezen nem kell csodálkozni. Járt KRESZ oktatásra, tudnia kéne hogy mik a sebességhatárok egy kamionnál. (Egyébként azok, amiket az első már leírt)
2014. jan. 6. 19:35
 9/22 A kérdező kommentje:
Igen.oké,tudom már én is. elegem van ebből az egész munkájából.. már itt bőgök. nem elég,h csak váltó söfőr. egész decemberben nem dolgozott, most még itt van ez is...
2014. jan. 6. 19:39
 10/22 anonim ***** válasza:

"egyedül vagyok itthon,én honnan a fenéből tudhatnám,h mennyivel hol kell menni kamionnal??? "

Neked sehonnan, neki viszont illene :D

2014. jan. 6. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!