Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Büntetés nekem?

Büntetés nekem?

Figyelt kérdés
Megbüntették az autó tulajdonosát mikor nem is ö használta az autóját hanem én. Bemértek és jött a 30 ezres csek,büntetőpont? A kérdésem az lenne hogy hogyan tudom elintézni azt hogy nekem küldjék ki ezt a bírságot+ nekem írják a büntető pontot.és őt töröljék a rendszerből,volt kölcsönadási szerződés. igazából itt a büntetőpont a gáz,mert engem mértek be,én használtam az autót,így természetes ne ő kapja. "Kérelmet kell benyújtani? a kölcsönadásival? Hogy akkor én használtam az autót? hogy is van ez,köszönöm előre is.
2013. dec. 11. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tehetsz semmit.
2013. dec. 11. 12:47
 2/8 Beviz Elek ***** válasza:

Olyan sokat gyüjt hogy elveszik a jogsiját? Pár év és automatikusan törlödik.

Én kapok böven és nincs belöle gond

2013. dec. 11. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Menjen be az ismerősöd a rendőrségre a kölcsönadásival meg a büntetéssel, és jelöljön meg téged, mint az autó használóját. Ezzel megoldódik.

Addig veszik elő a sofőrt, amíg nem tudják, hogy ki követte el a szabálytalanságot.

2013. dec. 11. 12:51
 4/8 A kérdező kommentje:
a tulajdonos hollandiában van,igy az megoldhatatlan, nem tudom mi tévő legyek?esetleg kérelmet írni? van ilyesmi?
2013. dec. 11. 12:54
 5/8 A kérdező kommentje:
meg a biztosítási költségei több lesz így büntetőpontal nem?
2013. dec. 11. 12:58
 6/8 Beviz Elek ***** válasza:
Nem lesz több, csak baleset okozása miatt.
2013. dec. 11. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Postán küldött csekk esetén nem kap büntetőpontot.
2013. dec. 11. 13:44
 8/8 A kérdező kommentje:
hogy hogy nem? én ugy tudom 4 pont.
2013. dec. 11. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!