Ha letraffipaxoznak utánnam jönnek?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja kicsit gyorsabban mentem mint a megengedett éjszaka 11 lehetett 1 rendőrautó ált az út mellett merőlegesen az útra nézett. Elmentem előttük és 200m elmentem kb akkor láttam utánnam fordultak de nem villogó meg semmi ilyesmi, igy megsem áltam, aztán nem is láttam őket. Szerintetek traffiztak és megakartak állitani vagy ha trafiznak akkor nem jönnek utánnam csak a csekket várhatom?2013. okt. 15. 09:23
1/8 anonim válasza:
:D:D:D Dehogy mennek utánad... A sebességmérő készülék egyből online a központba küldi a felvételt, Szombathelyre... Onnan pedig küldik a csekket 1 hónapon belül... Az a rendőrautó meg valószínűleg járőrözött, és pont akkor fordultak ki arról az útról... Nincs egy kis üldözési mániád? Amúgy is ha akartak volna valamit, akkor a villogót bekapcsolnák.
2/8 anonim válasza:
Magyarországon csak az autópályákon van éjjeli traffipax. Legalábbis pár éve így volt, de ha nem vakuztak akkor biztos nem traffipaxoltak.
3/8 anonim válasza:
Debrecenben egy fekete Skoda Fabia-ban szokott lenni. Az éjjel is tud mérni. És nem vakuzik!
De ha nem villogóval fordultak utánad akkor azok nem akartak semmit tőled.
4/8 anonim válasza:
Az M0-s keleti szektoránál néha láttam, hogy áll egy mérő kocsi, utána meg 1km múlva egy rendőrmotor várakozik a leállósávban. (gondolom ők nem a csekkre, hanem a helyszíni bírságra utazhattak)
5/8 anonim válasza:
Ilyenkor általában a külföldiekre utaznak. Oda nem tudják postázni a közigbírságot, ha a trafi lekapta, akkor az elfogó autó vagy a motoros kiveszi aztán fizethet a helyszínen :)
6/8 anonim válasza:
Szerintem csak Zsanetteztek, és épp akkor végeztek, amikor elhajtottál előttük.
7/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat. Ment a fel midnenkinek.
2013. okt. 15. 12:38
8/8 anonim válasza:
#2: Ez hülyeség. Nem csak autópályán mérnek este, hanem MINDENHOL! Korszerű mérőműszerek vannak már, amik infravetővel vannak ellátva, ergó nem vakuznak, hanem infravörös ledekkel van megvilágítva a nyaláb... De azt tudni kell (#3), hogy ezek mobil eszközök, amiket az anyósülés fejtámlájára szerelnek fel. Ergó ne csak azt a fekete skodát lessed, mert most az 1 dolog hogy abban van, de hónaponta átszerelik másik járműbe... (nem véletlen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!