Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kaptam ma egy csekket 50 000....

Dongóság kérdése:

Kaptam ma egy csekket 50 000. - Ft-ról, behajtottam egy egyirányú utcába, amiről a térfigyelő kamera felvételt is készített. Ez a büntetés ledolgozható-e?

Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindegyik büntetés ledolgozható a következő módon:

-Leülöd: egy nap 5.000 forintot jelent!

-Ledolgozod: 6 óra munka 5.000 forint (közmunka pl.: utcaseprés vagy hasonló munkák!)

-Van még egy olyan lehetőség,hogy írsz egy levelet,hogy rosszul állsz anyagilag,részletbe fizetnéd,vagy esetleg kevesebbet adjanak vagy valami hasonló levelet.

Remélem érthető,és segíthettem vele!

2014. febr. 10. 20:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem a bírságolás ténye miatt ágálok, hanem az összeg nagyságán, aminek befizetése most nagy problémát jelentene. Konkrétan elvitte az akkori munkabérem, mert több napot jártam oda dolgozni (Pp, Baross utca), minden reggel keringtem, hogy találjak nem fizetős parkolóhelyet...elképzelhető, hogy figyelmetlen voltam.
2014. febr. 10. 20:43
 3/4 anonim válasza:

Sok mindent nem tudsz, az első leírt mindent.

Nem tudom miért, de az anyjukkal hamarabb lefeküdnek az ügyintézők, mint h elengedjék a bírságot még akkor is, ha jogtalan.

Haverom rendőr, kék fénnyel tolták neki, úgy kiküldték neki a bírságot vagyis közvetetten és vagy egy hónapig ezen ment a cirkusz.

Félelmetes.

2014. febr. 10. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs, de ha az egy indokolatlan vagy szabálytalan jelzéshasználat volt, akkor nem azon kell felháborodni, hogy kiszabták a bírságot, hanem hogy miért nem ment a rendőr cimbora szabályosan, példát mutatva a többi közlekedőnek.
2014. febr. 10. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!