Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ez így jogilag stimmel? Itt...

Ez így jogilag stimmel? Itt semmi se jó, de remélem ez így oké, igaz?

Figyelt kérdés

A következő a helyzet röviden:

Folyamatosan jöttek a papírok piroson átmenés meg gyorshajtás miatt, de nem tehetek róla, sietek mindig, a pirostól meg hülyét kapok, ha ott állok a semmiért.

Megnéztem, jogilag hogyan oldhatnám ezt meg, és szereltem az autóra kék villogót és szirénát (nem volt olcsó!), és azóta így közlekedek, és azóta nem is állítanak meg, csak mondjuk biztos lefotóznak.

Szerintetek jogilag így már rendben van? Ha behívnak, hivatkozhatok arra, hogy kéklámpával jogom van a piroson átmenni? Meg tilosban parkolni, egyirányúba bemenni szemből és stb ami ezzel jár. Hiszen a kreszben olvastam, hogy a megkülönböztető jelzéssel figyelmen kívül hagyhatom a forgalmi jelzéseket.

Én már annyira próbálok eleget tenni mindennek, erre is most rengeteget költöttem.

Aki ért hozzá, segítsen nekem, hogy így nem lesz több gondom, ugye?

Köszi szépen!

2009. okt. 18. 21:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
100%
milyen autód van?
2009. okt. 20. 20:03
 62/68 anonim ***** válasza:
100%
milyen autód van? mennyi volt? Hol vetted? (milyen motor, felszereltség stb stb)
2009. okt. 20. 20:03
 63/68 A kérdező kommentje:

Most szivattok ?

leírtam már, BMW 7-es és akkor újra: FEKETE, mert ezt olyan nehéz volt az előbb is, azaz nem kék, fekete !

De már csak az én szivatásomra megy minden, látom, hagyjuk is akkor, sírni fogok így ...

2009. okt. 20. 20:12
 64/68 anonim ***** válasza:
100%
nem baj, ha sírsz. az tinédzser korban abszolút normális. :)
2009. okt. 20. 21:00
 65/68 anonim ***** válasza:
100%
jó de milyen az a 7es... mikori?? milyen motor.. etc
2009. okt. 20. 21:47
 66/68 A kérdező kommentje:

annyira nem értem ezeket a kérdéseket, hogy garantáltan szivattok ... most nem mindegy a felszereltség ? elárulom ez kívülről nem látszik ....

de majd akkor belinkelek róla egy képet.

Bezzeg ami értelmes kérdés, hogy mi a vélemény az izzó nélküli villogóról, és akkor van is rajta meg nincs is rajta, na arra meg nem reagálsz ...

Mindegy, egész éjjel síartam miattatok ... én már nem veszekszem, teljesen kiborítotok.

2009. okt. 21. 07:33
 67/68 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez nem rólad szól?

[link]

2009. nov. 9. 06:46
 68/68 A kérdező kommentje:

Nem, de arra nem is gondoltál, hogy mi van, ha esetleg fontos dolga volt és sietett valahova?

De én nem vagyok ilyen balfék, mert szépen rendesen kint volt a nagy kék a kocsi tetején, nem pedig mint ennek, hogy csak alig látható módon belülről volt fény, ha jól értesültem. Azaz sztem egyszerűen nem látta a taxis.

Amúgy ne aggódj, már leszereltettem az autóról, csak így sokkal nehezebb végigszelni a pirosokat, de én megtettem mindent, hogy szabályos legyek, ha az úgy nem volt jó, akkor most meg ere kényszerülök.

2009. nov. 9. 13:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!