Ez így jogilag stimmel? Itt semmi se jó, de remélem ez így oké, igaz?
A következő a helyzet röviden:
Folyamatosan jöttek a papírok piroson átmenés meg gyorshajtás miatt, de nem tehetek róla, sietek mindig, a pirostól meg hülyét kapok, ha ott állok a semmiért.
Megnéztem, jogilag hogyan oldhatnám ezt meg, és szereltem az autóra kék villogót és szirénát (nem volt olcsó!), és azóta így közlekedek, és azóta nem is állítanak meg, csak mondjuk biztos lefotóznak.
Szerintetek jogilag így már rendben van? Ha behívnak, hivatkozhatok arra, hogy kéklámpával jogom van a piroson átmenni? Meg tilosban parkolni, egyirányúba bemenni szemből és stb ami ezzel jár. Hiszen a kreszben olvastam, hogy a megkülönböztető jelzéssel figyelmen kívül hagyhatom a forgalmi jelzéseket.
Én már annyira próbálok eleget tenni mindennek, erre is most rengeteget költöttem.
Aki ért hozzá, segítsen nekem, hogy így nem lesz több gondom, ugye?
Köszi szépen!
"pirostól meg hülyét kapok, ha ott állok a semmiért. "
Nem ártana pszichológiai teszten részt venniük a sofőrjelölteknek, aki idegbeteg azt ne engedjék volán közelébe! Add vissza a jogsid, marha!
Figyelj én értelek, hogy annyi lenne a büöntetés, de látod a lényeget nem érted !
Pont azért áldoztam nem kevés pénzt erre, hogy ne kelljen ilyen büntetéseket fizetnem!
Miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni? És nem vagyok köcsög ...
:P
Más is siet, de megkülönböztető fényjelzést és szirénát nem használhat akárki. Ezt nem olvastad a kerszbe?
Mentők, tűzoltók, rendőrautók használhatnak egyéni megkülönböztetésre ilyesmit. Gondolkodj!!! Te nem az atya úristen vagy, akire nem vonatkozik a kresz. A mentősöknek meg a többiek tényleg sietnek, mert életek múlnak rajtuk.
Te tanulj meg türelmesen várni a pirosnál, mert mint egy előttem válaszoló írta, jó kis szabadságvesztés lesz a következmény.
Nem értem, hogy lehet valaki hülye.. de jót szórakoztam Rajtad. Amúgy mennyit költöttél el feleslegesen ilyesmire? Ezek után komolyan érdekel..
De áruld el már milyen bűncselekményt követek el, mert nem tudom komolyan !! ??
Amúgy hát nem volt olcsó, a fény olyan mint a mostani legújabb rendőautókon és 280 ezer volt, a sziréna meg még +180 ezer, és a felszerelésért lértek 70-et...
Szóval én látod sokat áldoztam arra, hogy szabáloysan közlekedjek.
De amúgy mégis nekem lehet igazam, mert egyszer már belefutottam olyan helyre ahol mértek pl, és leállítottak mindenkit sorra, de engem meg nem, pedig 130 körül mentem városon belül, szal biztos bemértek, csak hát látták, hogy szabályosan tettem.
Nem ?
"De áruld el már milyen bűncselekményt követek el, mert nem tudom komolyan !! ?? "
Ott van feljebb. Egyedi azonosító jel meghamisítása. 3 év börtön.
Mit nem lehet rajta érteni?
Oké, de MIT HAMISÍTOK EZZEL MEG ?????????
ezt tényleg nem értem !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!