Ez így jogilag stimmel? Itt semmi se jó, de remélem ez így oké, igaz?
A következő a helyzet röviden:
Folyamatosan jöttek a papírok piroson átmenés meg gyorshajtás miatt, de nem tehetek róla, sietek mindig, a pirostól meg hülyét kapok, ha ott állok a semmiért.
Megnéztem, jogilag hogyan oldhatnám ezt meg, és szereltem az autóra kék villogót és szirénát (nem volt olcsó!), és azóta így közlekedek, és azóta nem is állítanak meg, csak mondjuk biztos lefotóznak.
Szerintetek jogilag így már rendben van? Ha behívnak, hivatkozhatok arra, hogy kéklámpával jogom van a piroson átmenni? Meg tilosban parkolni, egyirányúba bemenni szemből és stb ami ezzel jár. Hiszen a kreszben olvastam, hogy a megkülönböztető jelzéssel figyelmen kívül hagyhatom a forgalmi jelzéseket.
Én már annyira próbálok eleget tenni mindennek, erre is most rengeteget költöttem.
Aki ért hozzá, segítsen nekem, hogy így nem lesz több gondom, ugye?
Köszi szépen!
Kékfényt meg szirénát TE NEM HASZNÁLHATSZ szabályosan, mert nem mentöt, tüzoltót, rendörautót vezetsz - másnak tilos és büntetendö. A megkülönböztetö jelzéseket még a jogosultak se használhatják azért mert nekik sürgös, csak INDOKOLT ESETBEN.
Szabályosan csak akkor közlekedsz, ha betartod a sebességhatárokat és a pirosnál addig vársz, amig átvált zöldre.
Más lehetöség nincs, ne is erölködj.
"Oké, de MIT HAMISÍTOK EZZEL MEG ??????"
A hatósági megkülönböztető jelzést.
új agyra kellene költened nem a kocsidra.
NEM SZABÁLYOS HA TE CSAK úgy használod ezeket.
közlekedj szabályosan, ne menj át a piroson. indulj el időben és tartsd be a szabályokat!!!
Sajnos muszáj, így is korán indulok és későn érkezem, de fontos ember vagyok, és sajnos 30 óra se lenne elég egy nap. Így aztán pirosoknál álldogálni perceket nem tudok. Ezért jutottam erre eg yhaverommal megbeszéltük, hiszen a kresz szerint ez így jó.
De nem értem, fiogyelj, én SEMMIT NEM HAMISÍTOK MEG !!!! Én vettem a pénzemből, nem is volt olcsó, de nem hamisítottam meg!! Teljesen újonan vettem !!!!!!!
kettő lehetőséged van:
1.
leadod az autódat a jogosítványoddal együtt és jelentkezel a zárt osztályon.
2.
jelentkezel a moderátoroknál és átrakatod a kérdést a humor kategóriába.
"Ezért jutottam erre eg yhaverommal megbeszéltük, hiszen a kresz szerint ez így jó."
Az jó, akkor majd mondhatod azt, hogy ő volt a felbujtód. Szóval viheted őt is a sittre, nem kell egyedül menned. :)
Mondom , mindenki rosszindulatú :(
Én csak jót akartam, mert ha hallják a szirénát, akkor le tudnak húzódni.
ERgyébként Budapesten vagyok természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!