Ez így jogilag stimmel? Itt semmi se jó, de remélem ez így oké, igaz?
A következő a helyzet röviden:
Folyamatosan jöttek a papírok piroson átmenés meg gyorshajtás miatt, de nem tehetek róla, sietek mindig, a pirostól meg hülyét kapok, ha ott állok a semmiért.
Megnéztem, jogilag hogyan oldhatnám ezt meg, és szereltem az autóra kék villogót és szirénát (nem volt olcsó!), és azóta így közlekedek, és azóta nem is állítanak meg, csak mondjuk biztos lefotóznak.
Szerintetek jogilag így már rendben van? Ha behívnak, hivatkozhatok arra, hogy kéklámpával jogom van a piroson átmenni? Meg tilosban parkolni, egyirányúba bemenni szemből és stb ami ezzel jár. Hiszen a kreszben olvastam, hogy a megkülönböztető jelzéssel figyelmen kívül hagyhatom a forgalmi jelzéseket.
Én már annyira próbálok eleget tenni mindennek, erre is most rengeteget költöttem.
Aki ért hozzá, segítsen nekem, hogy így nem lesz több gondom, ugye?
Köszi szépen!
Még mindig nem kamu ..
Köszi a választ előző-előző, akkor keresek egy karosszériást, hát erre kíváncsi leszek, gondolom akkor beheggeszti aztán lehet az egész tetőt fényezni vagy ááá nem is értem, de ismét nem kevés pénz lesz.
te nagyon fontos üzletember, akik milliókat bukik, ha nem száguldozik az utakon, te képes vagy azzal tölteni az idődet, hogy ide írogass?
reggel 7-kor hívogatod az ügyvédedet? és utólag hívogatod az ügyvédedet? és úgy rakatod fel a cuccost az autódra, hogy össze-vissza fúrják a kocsi tetejét?
*fetreng*
Nem stimmel. Az ilyennek nem szabadna autót vezetni! A megkülönböztető jelzés felszerelése sem önkéntes dolog, amiből komoly bajod is lehet.
Többre mennél, ha megtanulnál kulturáltan közlekedni, és mondjuk 10 perccel hamarabb elindulni otthonról, akkor nem kellene sietned.
Ráadásul azok a szabályok valamiért ki lettek találva. Tudod, nem csak te közlekedsz autóval ebben az országban. És persze így nem hivatkozhatsz a "kék villogóra", egyből kiszűrik hogy illegálisan tetted fel.
Az értelmi fogyatékosok mióta köthetnek milliós üzleteket?
Egyébként meg semmit nem csinálsz szabályosan, még ha ezzel is hitegeted magad.
Egyedül te vagy itt a rosszindulatú. Aki mindenáron köztörvényes bűnöket akar elkövetni, illetve követett el eddig is.
Egyszer majd ha felcsavarodsz egy útmenti fára, ne legyen semmi bajod, de majd amikor nem tudsz mivel száguldozni, mert bevonják a jogsidat, sok-sok tízperces sokmilliós üzlettől fogsz elesni. Majd ha a rács mögött ülsz, akkor még többtől.
"Nem poén, én csak szabályosan akarok közlekedni. "
Akarsz egy nagy fityuszt akarsz! Te kimondottan szabálytalanul akarsz közlekedni! Tudod, mi a szabályos közlekedés? Tisztességesen betartani a sebességhatárokat, egyirányú utcákat, piros lámpákat.
Szabályosan ? Hát a jogosulatlan használat szerinted mi? Mitől szabályos amit emlegetsz ? Amúgy elárulom, hogy a rendőr jelzéseit még a megkülönböztetett jelzéseit használó jármű sem hagyhatja figyelmen kívül! Ő ugyanis ha van rá mód elsőbbséget biztosít minden ilyen esetben, ha mégis megállásra szólít fel vagy ad jelzést, azt jó okkal teszi. Ha te nem állsz meg ilyen esetben, hidd el nem jutnál messzire....
de azért viccnek elmegy ez az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!