Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek lenne igény erre?

Szerintetek lenne igény erre?

Figyelt kérdés

Üdv!

Én és a társam autókereskedők vagyunk. Van egy kereskedésünk BP-en.

Arra gondoltunk, hogy indítanánk egy blogok vagy weblapot autós témakörben.

Amiről abban szó lenne nagy vonalakban:

- Használt autó vásárlási tanácsok.

Mire kell odafigyelni, miket kell megnézni, stb. Fényképes cikkekben bemutatva egy-egy konkrét kocsin esetleg.

- Apróbb javítási, karbantartási tippek.

Pl. bekerül a kereskedésünkbe egy kocsi van pár apróbb hibája akkor azt megcsináljuk. Ezt fényképekkel dokumentálnánk és egy cikket írnánk belőle.

Vagy laikusok számára akár csak egy olajcserét elmagyaráznánk lépésről-lépésre.

- Jogi dolgok.

Pl külföldi autóbehozatallal kapcsolatos papírmunka.

- Meg ami úgy adódik.

Pl bekerül egy érdekes kocsi akkor arról írnánk egy kicsit, akár ilyen teszt jelleggel.

Vagy bármi ami eszünkbe jut vagy érdekes dolog történik.

Nem kívánunk az oldalhoz üzleti érdeket fűzni. Pusztán hobbiból csinálnák. Mert lenne hozzá kedvünk és örülnénk ha tudnánk segíteni embereknek pár dologban.

Mondhatni, hogy mind ketten elég jól értünk a kocsikhoz. Évekig autószerelőként dolgoztunk egy ideje pedig a fő tevékenységünk a kereskedelem. Több ezer kocsit ment már át a kezünk között. Így úgy gondolom tudnánk hiteles tanácsokkal szolgálni.

Te olvasnál egy ilyen oldalt? Szerinted lenne rá igény? Ha igen adhatsz még tippeket, hogy mi érdekelne.

2013. jan. 24. 10:17
1 2
 11/11 Lui_ válasza:

Szerintem van rá igény!

Nagyon szimpatikus a hozzáállásotok!

Mi autó állapot felméréssel foglalkozunk, és blogunkban hasonlókat kezdtünk el, szerintem tudnánk együttműködni!

Légyszíves keresstek meg minket, autoaudit pont h_hu oldalon keresztül.

2013. febr. 21. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!