Pilóta szeretnék lenni.25éves vagyok, mostanra sikerült előtermtenem a képzés árat. Érdemes bele kezdenem? . Kifizetödő? Van még igény a közforgalmi pilótákra?
25éves vagyok és most szeretném elkezdeni a képzést.A képzés idelye 2-3 év és a teljes költsége 10millió forint.
Mire befejezem a képzést 28éves veszek és 3év alatt akkár még új légitársaság is létre jöhet Magyarországon,ha nem elmennék külföldre dolgozni.Sokat dolgoztam ennyi pénzért és ha nem jön össze akkor oda mindenem,ezért vagyok tanácstalan,még ami viszatart az a gyenge Angol tudásom...de 2-3év alatt simán eltudnám sajátitani,ha ráülők.
25 évesen előteremtettél 10 misit? Le a kalappal! Te biztosan azzá lehetsz, ami csak lenni akarsz.
A pilótaképzést - ráadásul ha megvan rá a fedezet - egyáltalán nem késő elkezdened. Én is 26 évesen kezdtem, az anyagi lehetőségeim pedig egy átlagemberhez mértek. (Tehát én nem tartottam még sehol 3 évvel később, nemhogy a végén.)
Pilótának lenni jelenleg nem kifizetődő, várni kell, és keresgélni a nagyvilágban a lehetőségeket, hátha van valahol egy állás, ami nekünk van kitalálva. Addig is próbálunk megélni másból.
Ha képzés érdekel jó szívvel ajánlom a repülősulit, ahol én is tanultam. Ez itt nem a reklám helye, de e-mailben, vagy privátban elérsz, ott meg tudjuk beszélni a részleteket.
Pilóta volt van és lesz.
Azt nem mondtad, hogy Ferihegyről akarsz mindenáron felszállni. Az Emirates, Qatar Airways, ...... Lufi, Air New Zealand,.... Ryan Air, igényel pilótákat. A kérdés inkább az, hogy melyik idegen nyelveket tanulod szivesebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!