Ekkora az igény világszerte repülő járatokra?
Inkább a nagy hatótávolságú gépek ilyen magas kapacitással bírnak.
Valamit valamiért.
2012. aug. 19. 23:14
Ennyi. 7milliárd ember van, ha csak az 1/3-át vesszük még az is 2,3 milliárd, ahhoz képest nem sok a napi 250,de még az 1000 sem lenne sok.
2012. aug. 19. 23:18
Igen rengeteg ember utazik mindig televannak a gépek egyedül pestről induló gépeken vannak üres helyek legalábbis amit én eddig láttam
2012. aug. 19. 23:18
Ha nem lenne, nem járnának :) És igen. Ezek a repülőterek általában több millió embert magába foglaló területről "gyűjtik" az utasokat. És nem csak turisták röpködnek, hanem üzletemberek, sportolók, művészek, tudósok, tudósítók, politikusok, diplomaták, mérnökök, rengeteg embernek akad ilyen-olyan dolga a világ túlsó végén. A magunkfajta "kisember" meg csak nézi a sok repülőt... én életemben egyszer utaztam repülővel (vagyis hát kétszer, oda-vissza), télen, akkor is csak bámultam a sok embert a reptéren meg a tranzitban, és hát igen, kicsit kívül éreztem magam a komfortzónámból :)
2012. aug. 19. 23:19
Plusz még annyit felhoznék hogy mondjuk 8000km-t 12-13 (várakozással együtt ~20) óra alatt tesznek meg, ezt semmi mással nem lehet elérni. Ha sürgős akkor nem fogsz egy hetet vonatozni/buszozni, kismillió átszállással. Meg amúgysem, mert kényelmesek vagyunk. :D
#4: Seremetyevó-t vagy inkább a Peking Capitalt látnád, ott szerintem el is vesznél, konkrétan akkora mint fél Budapest, egy külön város a reptér. :)
2012. aug. 19. 23:23
Az atlantai reptéren konkrétan már 15 éve is VONAT járt, olyan nagy :)
2012. aug. 19. 23:27
#5 Nem is arról beszéltem, nem ijedek meg a nagy hodálytól (Madrid volt az úticélom, azért az sem apró), hanem inkább az emberek miatt éreztem idegenül magam, rengeteg jól öltözött fontosember, én meg kis szürke káeurópai jómunkásember, érted :)
2012. aug. 19. 23:46
Ja, értem. :D
Hát, én viszonylag sokat megyek, már megszoktam.
Volt már olyan hogy business classon mentem turista helyett és beült mellém egy emberke , olyan 3milliós öltönyben, kitette maga elé a 2milliós Breitlinget, aztán elővette a másfél milliós Macbookot, néztem én is először. :)
2012. aug. 20. 00:00
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak számomra érdekes volt, hogy mindennap megtudnak tölteni egy B747-est vagy egy A380-ast utassal.
10/10 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: