Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ekkora az igény világszerte...

Ekkora az igény világszerte repülő járatokra?

Figyelt kérdés
Naponta indulnak 250 fő vagy annál jóval nagyobb befogadó képességű repülőkkel járatok a világ nagy városai között. Ennyi utas van nap mint nap? Pl. egy München-Peking vagy Amszterdam-Dubaj stb járaton.
2012. aug. 19. 23:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Inkább a nagy hatótávolságú gépek ilyen magas kapacitással bírnak.

Valamit valamiért.

2012. aug. 19. 23:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi. 7milliárd ember van, ha csak az 1/3-át vesszük még az is 2,3 milliárd, ahhoz képest nem sok a napi 250,de még az 1000 sem lenne sok.
2012. aug. 19. 23:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen rengeteg ember utazik mindig televannak a gépek egyedül pestről induló gépeken vannak üres helyek legalábbis amit én eddig láttam
2012. aug. 19. 23:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne, nem járnának :) És igen. Ezek a repülőterek általában több millió embert magába foglaló területről "gyűjtik" az utasokat. És nem csak turisták röpködnek, hanem üzletemberek, sportolók, művészek, tudósok, tudósítók, politikusok, diplomaták, mérnökök, rengeteg embernek akad ilyen-olyan dolga a világ túlsó végén. A magunkfajta "kisember" meg csak nézi a sok repülőt... én életemben egyszer utaztam repülővel (vagyis hát kétszer, oda-vissza), télen, akkor is csak bámultam a sok embert a reptéren meg a tranzitban, és hát igen, kicsit kívül éreztem magam a komfortzónámból :)
2012. aug. 19. 23:19
 5/10 anonim ***** válasza:

Plusz még annyit felhoznék hogy mondjuk 8000km-t 12-13 (várakozással együtt ~20) óra alatt tesznek meg, ezt semmi mással nem lehet elérni. Ha sürgős akkor nem fogsz egy hetet vonatozni/buszozni, kismillió átszállással. Meg amúgysem, mert kényelmesek vagyunk. :D

#4: Seremetyevó-t vagy inkább a Peking Capitalt látnád, ott szerintem el is vesznél, konkrétan akkora mint fél Budapest, egy külön város a reptér. :)

2012. aug. 19. 23:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Az atlantai reptéren konkrétan már 15 éve is VONAT járt, olyan nagy :)
2012. aug. 19. 23:27
 7/10 anonim ***** válasza:
#5 Nem is arról beszéltem, nem ijedek meg a nagy hodálytól (Madrid volt az úticélom, azért az sem apró), hanem inkább az emberek miatt éreztem idegenül magam, rengeteg jól öltözött fontosember, én meg kis szürke káeurópai jómunkásember, érted :)
2012. aug. 19. 23:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Ja, értem. :D

Hát, én viszonylag sokat megyek, már megszoktam.

Volt már olyan hogy business classon mentem turista helyett és beült mellém egy emberke , olyan 3milliós öltönyben, kitette maga elé a 2milliós Breitlinget, aztán elővette a másfél milliós Macbookot, néztem én is először. :)

2012. aug. 20. 00:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak számomra érdekes volt, hogy mindennap megtudnak tölteni egy B747-est vagy egy A380-ast utassal.
2012. aug. 20. 08:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Ugyanabba az irányba.
2012. aug. 20. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!