Autósként zavar ha egy motoros áll be melléd a pirosnál?
Figyelt kérdés
Én párszor tapasztalom, mikor az autós szentségel hogy minek áll ez be közénk2012. szept. 21. 14:30
11/12 anonim válasza:
Engem csak az zavar és kizárólag akkor mikor örülök, hogy első vagyok a lámpánál, mert kicsit sietős a dolgom, erre egy 50-es robogós beáll elém és mikor zöldre vált a lámpa 40-nel megy.. De tényleg csak kis robogósnál zavar ez. És szembe jövők miatt még ki sem kerülhetem. Viszont ha mellém áll.. Még el is szoktam kormányozni az autót, hogy mégjobb helye legyen. Meg dugóban is mindig megadom nekik is az elsőbbséget. Legalább ők had menjenek. Ha sűrű a forgalom és látok magam mögött egy motorost, mindig lehúzódok jobbra, hogy menni tudjon. Mindig meg is szokták köszönni és ez nekem jól esik, hogy segíthettem :)
12/12 anonim válasza:
engemn se zavar, sőt lakott területen kívül is van hogy lehúzodok, had menjen, úgyis megelőz akár két autó között elhaladva is, így meg legalább nagyobb helye van, lényegében az én sávomban megtud előzni, még ha jönnek is szembe, mit zavarjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!