Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ti hogy vagytok vele? :S...

Ti hogy vagytok vele? :S engem zavar.

Figyelt kérdés
Lassan 21 éves fiú vagyok, de még nincs jogsim,nos a barátnőm mondta h ez őt teljesen hidegen hagyja, de engem zavar hogy a barátnőjének is 2 évvel fiatalabb a pasija és már neki is megvan a jogsija :S ezért ha akarnak menni vhová( 4-en persze kocsival) én egyből nem-et mondok rá :(
2012. máj. 14. 15:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát, nekem 20 éves koromra lett. Autóm is. Előtte én is mocskosul utáltam barátnővel bkv-zni, tiszta cink volt, ha valahova menni akartunk, akkor rohadt bkv.. Kocsiba meg csak be és ott ki. Nekem is későn adatott meg, de ezzel nincs semmi baj. Megértem, hogy zavar, kezd el a jogsit, de ne barátnőd miatt, ő most is veled van, megszerezted, nem azt nézi mid van. Magad miatt csináld és végy autót, az csak egy kis plusz legyen, hogy barátnődet furikázhatod néha!
2012. máj. 14. 16:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha csak lustaság az akadálya,akkor azért illene megcsinálni.

Ha pénz,közlekedési fóbia,akkor nem gond,majd ha lesz rá pénz vagy összeszeded magad és vezetni mersz,akkor lesz.

Volt olyan pasim,aki szintén 21 évesen jogsi nélkül volt,nem volt gond,nekem odaadták a kocsi bármikor,mehettünk,én vezettem,nem volt gond.

N

2012. máj. 14. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:

A legjobb barátnőmnek (21 éves) 4 éve van jogsija. A barátjának (24 éves) 3 éve. Barátomnak (25 éves) 3 éve van jogsija.

Nekem nincs, és egyikőjüket sem érdekli. (Sőt, amíg valaki ki nem fizeti nekem, nem is lesz. :D )

Higgy a barátnődnek, hogy nem zavarja. Amíg meg nincs olyan autó, amin rendszeresen vezethetnél és gyakorolhatnál, addig szerintem felesleges is a jogsi.

Ha hívnak, menj nyugodtan.

20l

2012. máj. 14. 16:07
 4/10 anonim ***** válasza:

második vagyok még:

Tömegközlekedni pedig igenis jó,főleg ilyenkr nyáron,bármikor megihatod a pohárka hideg söröd

2012. máj. 14. 16:07
 5/10 anonim válasza:

22 évesen szereztem a jogsimat, mert nem volt rá pénzem. Most, 26 éves vagyok és még nincs kocsink.

Apámék nem adtak alám kocsit, mert nekik sem volt. Ettől még rendesen felnőttem és a feleségemet sem zavarja, h nincs kocsink. Majd lesz. Addig meg marad a jó öreg BKV.

2012. máj. 14. 16:13
 6/10 A kérdező kommentje:
na igen ez igaz, legalább nyugodtan meg lehet inni 1-2 finom "söröcskét" amúgy nem a lustaság az oka, ugyanis szívesen mennék mert vezettem már haza 4-5 km-ről,jól is megy,csak spórolnom kell rá, amint adódik rá lehetőség el is indulok, köszönöm szépen a válaszokat, kicsit megnyugtatóbb másokkal is megosztani ezt
2012. máj. 14. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Kérdező akkor tedd le a jogsit.Nem olyan nehéz.Nekem 17 és fél éves korom óta van jogsim meg egyből kocsim is lett.10000x jobb mint a zsúfolt tömegközlekedés.Nem kell alkalmazkodnod senkihez , van megfelelő fűtés-klíma ,rendesen be tudsz vásárolni ,nincsenek fura szagú emberek.Az hogy nem ihatok alkoholt az nem nagyon érdekel mert csak buliban iszok de akkor be van osztva hogy mikor ki vezet.
2012. máj. 14. 16:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz.

Mi a párommal 22-22 évesek vagyunk, és nekünk sincs. Pedig kéne. 2km gyalogtúra a volánig, elég szar helyen lakunk, de éppen váltani sincs pénzünk, nemhogy jogsira/kocsira.

Képzelheted a nagybevásárlást, haverunk szokott elvinni autóval havonta egyszer :)

2012. máj. 14. 16:27
 9/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz egyáltalán. Az én páromnak se volt jogsija, amikor összejöttünk. Ő 20 éves volt akkor, 2 évvel később együtt tettük le a jogsit. Bár autónk azóta sincs, úgy érezzük, hogy nem tudnánk kihasználni, és nem érné meg fenntartani. Egyedül a nagybevásárláshoz lenne jó, munkába úgysem járnánk vele, gyorsabb a tömegközlekedéssel, és anyagilag sem érné meg naponta kocsival járni. Úgyhogy ne aggódj ezen. A kapcsolatod nem ezen fog múlni. :)
2012. máj. 14. 16:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem 18 éves koromra lett még pont, sokat autoztam, volt 2 saját kocsim is, saját pénzből, stb, ahogy felmentek az üzemanyagárak, 400 ftnál meghúztam a határt, és eladtam a kocsit, nem bántam még, csak mosolzgok rajta, hogy a környezetemben sajnáltatják magukat, hogy már nem tudják megfizetni az autozast, en nem is akarom már, itt Budapesten mindenhova el lehet jutni BKVvan, kerekpárral, sokszor gyorsabban is, mint kocsival, és még a parkolóhelz miatt sem kell idegeskedni. A családban van egy autó, mindenki azt használja,de így is van, hogy áll egy hónapíg, nem megy vele senki, ha nagyon szükségem van rá, kölcsön kérem. Jó a költözést nem tudtuk volna nelküle megoldani, de azóta (2 hónapja) nem is autóztam. Inkább a lakásom tartom fenn, és próbálok meglenni a nem túl nagy fizumból, mint hogy megint saját kocsim legyen, nem hiányzik.
2012. máj. 14. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!