Ti hogy vagytok vele? :S engem zavar.
Ha csak lustaság az akadálya,akkor azért illene megcsinálni.
Ha pénz,közlekedési fóbia,akkor nem gond,majd ha lesz rá pénz vagy összeszeded magad és vezetni mersz,akkor lesz.
Volt olyan pasim,aki szintén 21 évesen jogsi nélkül volt,nem volt gond,nekem odaadták a kocsi bármikor,mehettünk,én vezettem,nem volt gond.
N
A legjobb barátnőmnek (21 éves) 4 éve van jogsija. A barátjának (24 éves) 3 éve. Barátomnak (25 éves) 3 éve van jogsija.
Nekem nincs, és egyikőjüket sem érdekli. (Sőt, amíg valaki ki nem fizeti nekem, nem is lesz. :D )
Higgy a barátnődnek, hogy nem zavarja. Amíg meg nincs olyan autó, amin rendszeresen vezethetnél és gyakorolhatnál, addig szerintem felesleges is a jogsi.
Ha hívnak, menj nyugodtan.
20l
második vagyok még:
Tömegközlekedni pedig igenis jó,főleg ilyenkr nyáron,bármikor megihatod a pohárka hideg söröd
22 évesen szereztem a jogsimat, mert nem volt rá pénzem. Most, 26 éves vagyok és még nincs kocsink.
Apámék nem adtak alám kocsit, mert nekik sem volt. Ettől még rendesen felnőttem és a feleségemet sem zavarja, h nincs kocsink. Majd lesz. Addig meg marad a jó öreg BKV.
Egyáltalán nem gáz.
Mi a párommal 22-22 évesek vagyunk, és nekünk sincs. Pedig kéne. 2km gyalogtúra a volánig, elég szar helyen lakunk, de éppen váltani sincs pénzünk, nemhogy jogsira/kocsira.
Képzelheted a nagybevásárlást, haverunk szokott elvinni autóval havonta egyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!