Titeket nem zavar hogy ha valaki hangosan hallgatja a zenét járművön? Akár füllhallgatón át, akár hangszórón keresztül.
Hali:)
Igen, megkérném, ha nagyon-nagyon zavarna, de fültanúja voltam egyszer egy ilyen - kicsit szigorúbban megfogalmazott - kérésnek, a fülhallgatós dühöngve kirohant a kocsiból, közben ordítozott valamit a szabadságjogokról:)
Az, hogy a fülhallgatóból kihallatszik a zene, szerintem nem olyan bunkó dolog, a zenehallgató lehet h nem is tudja, hogy kihallatszik. Ha jó a zene, nem szólok:D
Akik meg hangszóróval hallgatják, azoknak nem merek szólni...
Nem vagyok annyira válogatós zene téren. Szóval ha fülhalgatóból kihallatszik az nemigazán zavar :)
De ha a cigányhifi szól jó hangosan az eléggé zavaró. Nade 4-5 kancigánynak inkább nem szólok semmit.
Ha egyedül vannak akkor meg nem hallgatnak zenét hanem meghúzzák magukat mert egyedül félnek :D
Nem kell kérlelgetni...
Én egyszer azt csináltam tömött buszon, hogy elkezdtem telefonálni.
A mobil "tüptürüpp" meg belement az ő zenéjébe. Egyből lehalkította:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!