Zavar téged is ahogy a lakótelepen parkolnak az emberek?
Általában van egy halszálka-féle ferde parkoló a házak elött meg egy egyenes,ahová csak tolatva lehet beállni.
A ferde parkoló jó a nagy kocsiknak,a tolatós meg a kisebb kocsiknak
Sok birka nem tud parkolni,ráállnak 2-3 autó helyére keresztbe,vagy a kis méretű matchbox-szal ráállnak a ferde helyre én meg a normális méretű autómmal tolatgassak meg centizgessek...Miért ilyen majmok?
Titeket is idegesít ez?
Hát nagyon tévedsz barátocskám ha neked ebből ez jött le,hogy nem akarok tolatgatni.Semmi bajom a tolatkatással,egy nyerges vontatót is beteszek bárhová,csak tudod nem értem hogy miért nincs ennyi előrelátás a szuzukisban meg a marutisban meg a fiestásban?Nekik semmiből nem telne betenni a kis másfél méteres kocsjukat a járdaszegélyre merőleges egyenes parkolóhelyre és meghagyhatnák a nagyoknak a ferde helyeket...de nem ..ők b@zmeg haza jönnek kora délután és az összes ferde helyet elfoglalják,a tolatgatós helyeken meg szopjanak azok,akiknek rendes autó méretű,vagy netán kombijuk van...röhej látni hogy az egyik oldalon,ahol van hely,ott a mazsolák,az egyenes helyen ahol nincs hely és betolatni is szívás meg kifordulni is,na ott meg a bálnák..Röhej ami itt zajlik.
A MÁSIK meg hogy sok majom meg úgy áll rá a ferde helyre hogy két-három autó helyét elfoglalja...
"Hát nagyon tévedsz barátocskám ha neked ebből ez jött le,hogy nem akarok tolatgatni.Semmi bajom a tolatkatással"
Akkor csak csináld és ne hisztizz.
Mert önző állat mindenki.
Én is sőt Te is még ha most fel is háborodnál.
Mi több én tudatosan 2 autó helyére állok be pl. az áruházak parkolóiban.
Nem vagyok mazsola,százzal betolatok én is bárhová pusztán elegem lett abból,hogy a sok idióta nekib@szkodja az ajtaját az én verdáim oldalának vagy letorzsázza a sarkait rutinozás közben.
A tavalyi kocsim mind a négy sarkának kisebb-nagyobb rongálása után (természetesen nulla betétlap,ohne telefonszám!) döntöttem így.
Tahó vadparasztokkal előzékenykedjek és tegyek jót??
Lóf@aszt. Hol nem sz@rom le mások érdekeit amikor az enyémeket előtte számtalanszor sárba tiporták?!
"Amilyen az adjon Isten ..."
Vegyél te is Fiestát és akkor nem kell centiozgetni.
Ott laksz a lakótelepen nem jöttél még rá hogy:
A, Mindenki vagy a lépcsőhűzhoz legközelebbi üres helyre dobja be a kocsiját
B, Az ablaka alá parkol hogy bármikor ránézhessen a kocsijára
C, Nem keresgél az első helyre beáll mert lehet hogy ha megy egy kört közben más is hazajön és oda fog állni az A vagy B pont miatt.
De mondhatom azt is hogy költöztél volna az autó árából egy lakóparkba ahol talán még saját beállód is lenne. Bírom amikor áll a panel elött 9-10 millás autó :)
Nekem nem a kisautósokkal van bajom vagy a kispénzüekkel,hiszen én sem vagyok különb és a kocsim sem drága,csak éppen nem fiesta méretű.... csak nem értem hogy ha a ferdébe nagy kocsival gyerekjáték beállni,a tolatósba meg a kicsivel,akkor miért kell a kicsivel beállni arra a helyre,amit a nagy autósok tudnak könnyebben használni?Főleg vannak akik havonta 2 x használják,azok PLÁNE miért nem tudnak betolni a padkához?
Miért kell nekem minden k@rva este rutinozgatnom,mert a szuzukis lacibácsi a ferde helyen parkol és legközelebb júniusban megy le a kocsival a telekre?
Még1x felhívom a kedves kommentelők figyelmét hogy 25 év vezetés után,nem gondolom h nekem szükségem lenne még rutinozgatásra... -.- NEM nekem kellene megtanulnom tolatni,hanem nekik parkolni..
Mindjárt jön a liberális szöveg,h ha nem tetszik el lehet menni ebből a kur.va országból...
Azt amúgy én is röhejesnek tartom,amikor mercik,meg bömösök vannak a lakótelepi parkolóban :))) És tényleg igaz hogy a legtöbbszőr ők állnak rá több helyre egyszerre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!