Hogy tartanátok robogót lakótelepen, ahol nincs lehetőség sehova bevinni?
áááááá meg ne próbáld!
Vannak erre szakosodott tolvajok, járják teherautóval a várrosokat, hops feldobják aztán annyi volt. Nincs az a lánc, amit ne vágnának el, hidd el nekem.
Én is ezzel vacakoltam, de nem volt kérdés mondjuk mert muszáj sport miatt, és a crossmotoromat én is a ház előtt akartam baromi vastag lánccal a villanyoszlophoz kötni, na de így is szétkaphatják, másrészt aztán egy ürge megmutatta, a abromi vastag láncot is milyen könnyen el lehet vágni megfelelő szerszámmal.
Szal egyetéen megoldás:
Földszinti tárolóhelyiségek. Olyan csak van nálatok, nem?
Nem tetszik a lakóknak tudom, de én is megvívtam a harcot, és külön tűzoltósági engedéllyel igenis lehet tartani, bárki bármit mond neked, szóval ne hagyd magad!
ok, köszönöm, szóval az utcai tárolás kilőve.
Igen, van tárolóhelyiség, de azért egyrészt biztosan meg kell harcolni, ahogy írtad Te is, továbbá van 3 lépcsőfok addig, amit le kellene küzdeni, és még olyan babakocsis lejtős feljáró sincs. Szóval azt is kellene intézni, mert a lépcsőn nem hiszem hogy simén feldobnám a robogót.
Amúgy autós vagyok, budapesten, de szerintem már járhatatlan a város, és mindenki jobban járna ha a nyári időszakra átnyergelnék robogóra: minusz 1 autó, és én sem állnék a dugóban... :-D
Köszi még egyszer a segítséget!
A tárolóval az a gáz hogy többen használják és aki nem nézi jó szemmel hogy motorozol az könnyen kárt tehet benne, pl kiszúrja a kereket, letöri a tükröt.
Ha biztosra akarsz menni akkor bérelj garázst. Érdemes 1-2 motoros haveroddal közösen bérelni mert a motor nem sok helyet foglal és úgy olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!