Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autósként zavar ha egy motoros...

Autósként zavar ha egy motoros áll be melléd a pirosnál?

Figyelt kérdés
Én párszor tapasztalom, mikor az autós szentségel hogy minek áll ez be közénk
2012. szept. 21. 14:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem.sőt segítem a haladásban(nagyon helyet hagyok ha tudok !

Úgy gondolom hogy azért mert én veszteglek a dugóban,attól még a motoros hadd menjen. Nekem ettől nem lesz rosszabb,vagy később érek oda szóval ha tudd hadd menjen csak.

Ha meg döglött az "én" tehenem attól még a szomszédnak nem kell ugyanez történjen. Sajnos mások nem így gondolkodnak Magyarországon és ez elég szomorú.

2012. szept. 21. 14:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem! Ha tudom segítem az elörehaladásukat, amiért általában egy kedves intés a hála...
2012. szept. 21. 14:37
 3/12 anonim ***** válasza:
nagyon = nagyobb,(Javítás)
2012. szept. 21. 14:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

én ha látok motorost hátulról közeledni, kicsit kiengedem az autót jobbra, had menjen el, ilyenkor mindig megköszönik

lámpánál se zavar, csak a tükrömet ne vigye le :D

2012. szept. 21. 15:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem sem zavar ha lámpánál elém áll, csak utána ne tartson fel :)

Dugóban mindig úgy állok, hogy elférjenek - még kamionnal is - ha már én nem tudok, legalább ők haladjanak.

2012. szept. 21. 15:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar, menjen csak. A gyorsabb haladásnál neki - és nekem is - lényegesebb hogy egy motoros csak akkor van biztonságban ha az autósokat maga mögött hagyja. A hömpölygő autótömegben állandó veszélynek lenne kitéve, menjen csak nyugodtan, egy zavaró tényezővel kevesebb amit figyelemmel kell kisérni.
2012. szept. 21. 15:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem zavar. Miért akadályozzam? Mert én autóval lassabb vagyok? Az az egy zavar, ha épp fáj a fejem, és egy iszonyat éles hangú robogóval állnak be mellém. Amikor elindul a zöldnél csutkagázzal, és mire belendül a szarja, addig kiszakad az agyam.

Én is motoroztam sokáig, a dugókban mindig óvatosan előrecsorogtam. Semmi hátrány nem érte ezáltal az autósokat. Mégis akadt jónéhány jóakaró, aki ha meglátott a visszapillantóban, azonnal elém húzódott, nehogy elférjek. Cserébe kaptak is fényszórót a visszapillantójukba pár kilométeren keresztül. Mert én is tudok gyökér lenni, ha mások is azok velem.

2012. szept. 21. 15:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavar segíteni szoktam a gyorsabb haladásban. Az viszont zavar mikor elsőként a pirosnál beáll mellém az 50 köbcentiméteres robogójával és van, hogy fel is tart, ugyanígy idegesítenek az út közepén haladó segédmotorosok. A nagymocisokkal semmi probléma nem szokott lenni.
2012. szept. 21. 15:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Az, hogy gyorsabban halad, nem zavar. De amikor úgy megy el a kocsik mellett (akár beengedik, akár nem), hogy csak a mázlin múlik, hogy nem húz meg egyet sem, az kicsit bosszantó. Meg amikor nem lehet tudni, merre fognak indulni, mert a kreszt nem mindegyik ismeri, kb. mennek, amerre látnak. (Mármint az a kis százalék, tisztelet a többi kivételnek.)
2012. szept. 21. 15:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha olyan, amelyik (aki...) jobban gyorsul mint én, és ezáltal nem akadályoz, az nem zavar. Ha viszont elkezd előttem tötymörögni, azt nem szeretem. Pedig nem vagyok egy versenyző típus.
2012. szept. 21. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!