Olvastam itt 2 kérdést a belső visszapillantóról, hogy van aki nem használja és van aki igen. Nos, nekem már évek óta leesett a belső és egyátalán nem zavar, de megbüntethet a rendőr érte, ha nincs fenn?
Figyelt kérdés
Elvileg a bal oldali kötelező és kell még egy vagy jobb oldalra, vagy pedig belülre, de az utóbbi kettőt én döntöm el, hogy melyiket akarom használni, ha jól tudom.2012. szept. 13. 09:51
1/5 anonim válasza:
a belső valszeg nem kötelező,legalábbis nem sok szerepe van egy pl ilyen autón :
2/5 anonim válasza:
Nem fogok senkit leszólni, de szerintem nem árt ha van. Most ahogy tanulgatok vezetni, immáron jogsival, észre sem veszem és egyre több mindenre figyelek, többek között a belső tükörre is. Szvsz a vezetés arról is szól, hogy a körülöttünk zajló "eseményekkel" tisztában legyünk. Pl, ha belefékezel egy sárga lámpába honnan tudod, hogy aki mögötted jön, mennyire van a fenekedben?
3/5 A kérdező kommentje:
Tökéletesen lehet látni a külsőből is, de engem most ez nem érdekel, csak az, ami a jogszabályban is van!
2012. szept. 13. 10:55
4/5 anonim válasza:
Igen, 2 kell és az egyik a bal oldali. Ha pl csak belső és bal oldali van, teszel egy kabátot a kalaptartóra, amivel akadályozod a kilátást, megbüntetnek, de vannak országok, ahol a belső tükör kötelező, ha külföldre mész, érdemes tájékozódni.
5/5 anonim válasza:
Jól tudod, két tükör a kötelező, és a jobb oldalit lehet a belsővel kiváltani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!