Az ilyet külön értékelik a rendőrök?
Hazafelé menet trafiztak a rendőrök és egy kanyar után álltak, nekem is úgy villogtak a többiek,onnét tudtam,hogy rendőrök vannak valahol, aztán fel is tűntek, és a beláthatatlan kanyarban(!) a záróvonalon át megelőzött egy terepjáró amit pont láthattak a rendőrök, és ezek után az egyenes szakaszon ment tovább vagy 120-al (nem tudom,hogy nem vette észre a rendőröket ezek után sem) az egyik rendőr persze rögtön ott termett az út közepén és leállította, de csak gumi csikorgatva sikerült megállnia a terepjárónak)
Ha nem áll ki a rendőr szerintem simán elment volna 120-al mellettük.(a rendőrök nem bújtak el)
A gyorshajtás gondolom biztosan belekerül 100-200 ezer forintjába(50 helyett 100-120al ment), de vajon ahhoz mit szóltak a rendőrök ,hogy így sikerült megállnia?Vagy akár ittas is lehetett, azt már nem tudhatom.
Többek között.
Vagy,hogy ennyivel gyorsabban ment (ilyenkor mit csinálnak vele?köszönnek, elkérik a a papírokat majd továbbengedik miután közölték,hogy megbüntetik ennyire és annyival?)
A záróvonalasat nem biztos,hogy látták,bár látniuk kellett, de náluk nem lehet tudni.A rendőrt pedig nem veszélyeztette szerintem.
Már jó előre kiállt a rendőr, fékezett egy nagyot a sofőr , majd felengedte a féket és aztán ment még egy kicsit majd normálisan kisebb csikorgásokkal megállt.
( [link] ilyen autó volt, csak feketében, elég drágának látszott így gondolom a pénz nem is nagyon volt akadály a vezetőnek )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!